- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sesim o kadar güzel ki bir başlarsam uzun havaya koğuşta herkes firar eder bizde ikimiz rahat ederizInsallah senin sesin güzeldir, bende ses yok ama bağlama ve duvar için geyikli halıyla, müslüm baba posterini ben getiririm.
Sen açma junior etkilenmesin. Ben sana birşeyler atarımYa ne diyorsun sen ne![]()
Kız deliler beni gülme krizine soktunuz. Apartman uyanacak sizin yüzünüzden. Pantolonun üstüne giymek ne ya 40 sene düşünsem aklıma gelmezdiAdam koşa koşa gidiyor yanına, külodu pantolonun üstüne giymiş mesela![]()
Kız deliler beni gülme krizine soktunuz. Apartman uyanacak sizin yüzünüzden. Pantolonun üstüne giymek ne ya 40 sene düşünsem aklıma gelmezdi![]()
Buraya kadar gülümseyerek okuyordum ,bunda püskürdüm arkasından gülme krizine girdimStrapon alın. Gizlice belinize takın. Sonra çat diye çıkarıp vurun masaya. Heyecanı doruklarda yaşasın sultan Süleyman.
Edit: strapon ne diye bakarken gizli sekme kullanın. Eşiniz görüp ürkmesin.
Strapon ne diye Google amcaya sorsam mien son bir konudan sonra yapay kızlık zarını aratıp buradan okuyup merak ettiklerime bakmaya tövbe etmiştim ben, korkuyorum bakmaya ne çıkacak karşıma diye.
![]()
Buraya kadar gülümseyerek okuyordum ,bunda püskürdüm arkasından gülme krizine girdimYanımda uyuyan çocuğu uyandırdım ,bana uyuyan çocuk borçlusun
![]()
Fantazı ıstıyor sanırım:):)Kocam son zamanlarda tutturdu, hadi farklı bişeyler yap diyip duruyor. Ne yapayım diyorum farklı, saçın olur, makyajın olur ne bileyim değişik şeyler yap heyecanlandır beni, değişik sürprizler yap diyor. Aynı İşyerinde çalışıyoruz geçen gün geldi odama hadi heyecanlandır beni diyor. Ne yapayım işyerinde diyorum heyecanlandıracak, küstü gitti sonra. Orta yaş bunalımına girdi galiba.
Fikir istiyorum ne yapayım ben şimdi...
Geçen gün patlıcan var elimde. Dedim ki canım bunu şey mi yapsak. Niyetim hünkar beğendi demek ama ismi aklıma gelmedi, düşünüyorum. Baktı , bir yerime sokmayı mı teklif edeceksin dediŞöyle düşün ya uyanan, çocuk yerine eşin olsaydı ve neye güldüğünü öğrenince dehşete kapılsaydı. Lütfen ama bardağın dolu tarafı, lütfen.
Geçen gün patlıcan var elimde. Dedim ki canım bunu şey mi yapsak. Niyetim hünkar beğendi demek ama ismi aklıma gelmedi, düşünüyorum. Baktı , bir yerime sokmayı mı teklif edeceksin dediBen koptum , gülmekten yere oturdum, hala diyor ki o çok kalın değil mi
Tam sakinleşiyorum ,bir şey diyor . Yarım saat öldürdü beni. Strafor muhabbetini görse neler der düşünmek dahi istemiyorum, çok fırlama bu konularda
![]()
Geçen gün patlıcan var elimde. Dedim ki canım bunu şey mi yapsak. Niyetim hünkar beğendi demek ama ismi aklıma gelmedi, düşünüyorum. Baktı , bir yerime sokmayı mı teklif edeceksin dediBen koptum , gülmekten yere oturdum, hala diyor ki o çok kalın değil mi
Tam sakinleşiyorum ,bir şey diyor . Yarım saat öldürdü beni. Strafor muhabbetini görse neler der düşünmek dahi istemiyorum, çok fırlama bu konularda
![]()
Strapon o; strafor şu koli ambalajlarına konan beyaz köpüklü ambalaj malzemesi.Geçen gün patlıcan var elimde. Dedim ki canım bunu şey mi yapsak. Niyetim hünkar beğendi demek ama ismi aklıma gelmedi, düşünüyorum. Baktı , bir yerime sokmayı mı teklif edeceksin dediBen koptum , gülmekten yere oturdum, hala diyor ki o çok kalın değil mi
Tam sakinleşiyorum ,bir şey diyor . Yarım saat öldürdü beni. Strafor muhabbetini görse neler der düşünmek dahi istemiyorum, çok fırlama bu konularda
![]()
Hahahah yalnız bu autocorrectBen de bundan korkuyorum, yeni bir kelime öğrendim, strafor yerine ya strapon kelimesini kullanırsamstrafor neydi? strapon neydi? Kesin kullanirim bunu bir yerde off.
Bence bir eşin karisina hadi sacini boyat, makyaj yap, sacini sari boya, beni heyecanlandir gibi gibi istekleri çok aşağılayıcı . Bir insan boyatmak isterse boyatir, makyaj yapmak isterse yapar degiism isterse degistirir.Zaten mesele de o.Biri isteksizken diğeri istekli olursa olmuyo o işler.Ama yine de bi eşin böyle şeyler istemesi çok tatlı benceYani istemeyip kadına sen ne biçim kadınsın diyen hanzolar da var,evlerden ırak.