Farklı ne yapabilirim?

Insallah senin sesin güzeldir, bende ses yok ama bağlama ve duvar için geyikli halıyla, müslüm baba posterini ben getiririm.
Sesim o kadar güzel ki bir başlarsam uzun havaya koğuşta herkes firar eder bizde ikimiz rahat ederiz 😁

masasına arada seksi birkaç not bırakın
kendi masanızdan çatallar fora bir selfienizi atın
mini etek giydiğiniz bir gün odasına gidip 1-2 defa bacak bacak üstüne atın
firma içinde denk gelince totosuna çaktırmadan bi şaplak atın
arabayla gidiyorsanız inip ofise girmeden 1-2 dürtün münasip yerini
ne biliyim bi sürü şey yapılır zannımca :)

Kız deliler beni gülme krizine soktunuz. Apartman uyanacak sizin yüzünüzden. Pantolonun üstüne giymek ne ya 40 sene düşünsem aklıma gelmezdi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

"İçimde iç çamaşırı yok" yazılınca aklıma gelen direkt bu oldu. Feyzalırım diye geldim tüm ciddi önerilerle ilgili aklıma hep böyle saçmasapan şeyler geldi fantezi mantezi yapamam ben

Strapon alın. Gizlice belinize takın. Sonra çat diye çıkarıp vurun masaya. Heyecanı doruklarda yaşasın sultan Süleyman.

Edit: strapon ne diye bakarken gizli sekme kullanın. Eşiniz görüp ürkmesin.
Buraya kadar gülümseyerek okuyordum ,bunda püskürdüm arkasından gülme krizine girdim 🤣 Yanımda uyuyan çocuğu uyandırdım ,bana uyuyan çocuk borçlusun :KK70:

Strapon ne diye Google amcaya sorsam mio_O en son bir konudan sonra yapay kızlık zarını aratıp buradan okuyup merak ettiklerime bakmaya tövbe etmiştim ben, korkuyorum bakmaya ne çıkacak karşıma diye.:bicak:

Ben de bir arkadaştan öğrendim yakın zamanda. Valla ben de bilmiyordum ve Google geçmişinin namusu kirlendi bu zıkkım yüzünden.

Buraya kadar gülümseyerek okuyordum ,bunda püskürdüm arkasından gülme krizine girdim 🤣 Yanımda uyuyan çocuğu uyandırdım ,bana uyuyan çocuk borçlusun :KK70:

Şöyle düşün ya uyanan, çocuk yerine eşin olsaydı ve neye güldüğünü öğrenince dehşete kapılsaydı. Lütfen ama bardağın dolu tarafı, lütfen.

Kocam son zamanlarda tutturdu, hadi farklı bişeyler yap diyip duruyor. Ne yapayım diyorum farklı, saçın olur, makyajın olur ne bileyim değişik şeyler yap heyecanlandır beni, değişik sürprizler yap diyor. Aynı İşyerinde çalışıyoruz geçen gün geldi odama hadi heyecanlandır beni diyor. Ne yapayım işyerinde diyorum heyecanlandıracak, küstü gitti sonra. Orta yaş bunalımına girdi galiba.
Fikir istiyorum ne yapayım ben şimdi...
Fantazı ıstıyor sanırım:):)

Şöyle düşün ya uyanan, çocuk yerine eşin olsaydı ve neye güldüğünü öğrenince dehşete kapılsaydı. Lütfen ama bardağın dolu tarafı, lütfen.
Geçen gün patlıcan var elimde. Dedim ki canım bunu şey mi yapsak. Niyetim hünkar beğendi demek ama ismi aklıma gelmedi, düşünüyorum. Baktı , bir yerime sokmayı mı teklif edeceksin dedi :KK70: Ben koptum , gülmekten yere oturdum, hala diyor ki o çok kalın değil mi :KK70::KK70::KK70:Tam sakinleşiyorum ,bir şey diyor . Yarım saat öldürdü beni. Strafor muhabbetini görse neler der düşünmek dahi istemiyorum, çok fırlama bu konularda 🤭

Geçen gün patlıcan var elimde. Dedim ki canım bunu şey mi yapsak. Niyetim hünkar beğendi demek ama ismi aklıma gelmedi, düşünüyorum. Baktı , bir yerime sokmayı mı teklif edeceksin dedi :KK70: Ben koptum , gülmekten yere oturdum, hala diyor ki o çok kalın değil mi :KK70::KK70::KK70:Tam sakinleşiyorum ,bir şey diyor . Yarım saat öldürdü beni. Strafor muhabbetini görse neler der düşünmek dahi istemiyorum, çok fırlama bu konularda 🤭

Mesajınızı okurken aklımda istemsizce eşim salkım karakteri canlandı ahsjsjs. Onun ses tonu ile okudum.

Ben de bundan korkuyorum, yeni bir kelime öğrendim, strafor yerine ya strapon kelimesini kullanırsam😅 strafor neydi? strapon neydi? Kesin kullanirim bunu bir yerde off.

Strapon o; strafor şu koli ambalajlarına konan beyaz köpüklü ambalaj malzemesi. :KK70: hünkar beğendi iyimiş

Ben de bundan korkuyorum, yeni bir kelime öğrendim, strafor yerine ya strapon kelimesini kullanırsam😅 strafor neydi? strapon neydi? Kesin kullanirim bunu bir yerde off.
Hahahah yalnız bu autocorrect 🤣 Telefon kabul etmiyor, hayır hayır sen tatlış bir anasın bence bunu demişsindir diyor. Hayııırr diye ağlıyor telefon, bu kirli dünyadan değil diye masa yumrukluyor falan 🤣

Role play yani rol yapma istiyor sanki eşiniz, neden olmasın? Değişik vurgusu yaptığı için bunu istediğini düşündüm ben. Araştırabilirsiniz neymiş diye.
Peruk alıp, elbette kendi saç renginizden farklı renkte, kullanabilirsiniz.
Bir restoranda yer ayırtın. Ayrı ayrı gidin. Peruğunuzu takın, ne zamandır giymediğiniz bir kıyafet giyin, restorana gidin ve karşısına oturun. Yeni bir ruj da alın, her zaman kullandığınız tonlarda olmasın.

Zaten mesele de o.Biri isteksizken diğeri istekli olursa olmuyo o işler.Ama yine de bi eşin böyle şeyler istemesi çok tatlı bence😍Yani istemeyip kadına sen ne biçim kadınsın diyen hanzolar da var,evlerden ırak.
Bence bir eşin karisina hadi sacini boyat, makyaj yap, sacini sari boya, beni heyecanlandir gibi gibi istekleri çok aşağılayıcı . Bir insan boyatmak isterse boyatir, makyaj yapmak isterse yapar degiism isterse degistirir.
Bu istek karisini cok sevdiginden değil kendine ilgi cekici gelmemesinden.
Bana hep bunlari yapmadiginda bunlari isteyen adamin o surecte hazzi esinden almadığını , ilgisini kaybettiğini düşündürür.
Kendi degisim yapsin ilgisini geri döndürmek istiyorsa. Ismarlama seyler cok itici geliyor bana. Bence bir kadında kabul etmemeli bu durumu. Yapmazsan ilgim kayar baskasina bakarima dogru gidiyor kapı

Bence arkadaşlar güzel örnekler vermiş :halay:
Ben kostüm hiç sevmem ama seksi kiyafet alabilirsin ya da seksi gecelik. Bazi arkadaslar hamilesin diye yazmış. Hamile hamile nasil aşırı gaza gelceksiniz bilmiyorum gelsenizde dikkatli olun.
Hamilelikten sonra o haşin geceler dönüyor mu kk merak etmiyor degilim:KK53:

Back
X