Farklı ne yapabilirim?

Kocam son zamanlarda tutturdu, hadi farklı bişeyler yap diyip duruyor. Ne yapayım diyorum farklı, saçın olur, makyajın olur ne bileyim değişik şeyler yap heyecanlandır beni, değişik sürprizler yap diyor. Aynı İşyerinde çalışıyoruz geçen gün geldi odama hadi heyecanlandır beni diyor. Ne yapayım işyerinde diyorum heyecanlandıracak, küstü gitti sonra. Orta yaş bunalımına girdi galiba.
Fikir istiyorum ne yapayım ben şimdi...

Aynı iş yerinde çalışmanın dezavantajı bu, sizi özlemesine fırsat kalmıyor. Ama terslemeyin adamcağızı masum istekler bunlar bir iki mesaj atın, biraz cilve yapın aşkın tuzu biberi bunlar😉

Aynı iş yerinde çalışmanın dezavantajı bu, sizi özlemesine fırsat kalmıyor. Ama terslemeyin adamcağızı masum istekler bunlar bir iki mesaj atın, biraz cilve yapın aşkın tuzu biberi bunlar😉
bence eşi mesajdan ziyade direk ekşın istiyor

Ben de saç baş makyaj konusunda eşimin istekli olmasini isterdim. 😁 Hiç demiyor şu yakisir, şunu yap, bunu sür.
Ama canim istemiyorken sacini degiştir bilmem biseyler yap diyip duran adam da baya tepemi attirabilirdi heran 🙄🙄🙄 bilemedim şimdi.

O konularda kimse eşimin eline su dökemez...

ooo heyecan istiyor biri gelir endisesiyle seviselim asansoru durdurup opuselim
evde leopar tayt giyip halilari girgirla istiyor
yatakta çarliston dansi istiyor 😍

Yorum KK'nın özeti, asansör konusunu kaçırmışım ama.

Demek ki aynı rutin den sıkılmış farklılık istiyor. Güzel bir gün yaşayıp günün sonunda heyecan lı seks istiyor.

Çok gaza geldim de fikir çıkmıyor, eşim kuruttun beni hala peşinde geziyorum 13 senedir diyor. Şarkılar açıyor dilenci oldum aşk dileniyorum diye...

Aksiyonun özellikle iş yerinde mi olmasını istiyor? Öyleyse mesela iç camaşırları tahrik ediyorsa onun olmadığı bir an çekmecesine çamaşınızı bırakın (evden ayrıca getirseniz daha iyi olur😀) sonra arayıp çekmecene bir bakabilir misin sanırım orda unuttum dersiniz sonra müsait misin şimdi gelebilir miyim falan filan olaylar gelişir.

Aksiyonun özellikle iş yerinde mi olmasını istiyor? Öyleyse mesela iç camaşırları tahrik ediyorsa onun olmadığı bir an çekmecesine çamaşınızı bırakın (evden ayrıca getirseniz daha iyi olur😀) sonra arayıp çekmecene bir bakabilir misin sanırım orda unuttum dersiniz sonra müsait misin şimdi gelebilir miyim falan filan olaylar gelişir.

Yok sadece işyeri değil, o bir örnekti... Evde de olur farketmez

Back
X