Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yakar demi ama önce küvetin ve salata kasesinin suyla doldurulması lazım ne olur ne olmaz haaa birde kedileri unutmayalım lütfenVicks daha etkili![]()
Espriyi ben niye anlayamadım ama ya vallahi içim de yok heAyyy hiç güleceğim yoktu sesli kahkaha attım yanında vazelinde alsın mı![]()
Modern Family’de çocuklarından gizli her yıl sevgililer gününde otelin barında buluşmak üzere anlaşıyordu bir çift. Birbirlerini tanımıyormuş gibi roleplay yapıp flörtleşiyorlardı. Her yıl ayrı bir fiyaskoyla bitiyordu tabiYarın akşam için bir otelden rezervasyon yapın. Seni şu otelde bekliyorum diye mesaj atın.
Çay içiyorum şimdi püskürcektisalata kasesi hediye edin
Espriyi ben niye anlayamadım ama ya vallahi içim de yok he![]()
Bir üyemiz komik cinsel anılar diye konu açmış ordan esinlendikEspriyi ben niye anlayamadım ama ya vallahi içim de yok he![]()
Ne tıraşı?![]()
Küçük sürprizler yapmış adamNe biliyim hayal gücümdü korktuğum şeydi ve Yemmin ederim benim eşimde salata kaselerimden birini çıkarmıştı az önceve traş oluyordu traş bıçağını da o kasenin içinde temizliyordu
Ne demişler garibin ahını alma çıkar aheste aheste
![]()
Kız lavabodaki aynam da kırılmış ya gelmiş Koridordaki boydan aynada traş oluyor ayh bir fenalık geçirdim sorma.. ya çareyi böyle bulmuş.. Üstelik yere Bi bez sermiş birde kaselerimden birini çıkarmış.. Köy usulü traş oluyordu. Aklıma direkt buradaki salata kasesi geldi, kızamadım bileKüçük sürprizler yapmış adam![]()
Kız lavabodaki aynam da kırılmış ya gelmiş Koridordaki boydan aynada traş oluyor ayh bir fenalık geçirdim sorma.. ya çareyi böyle bulmuş.. Üstelik yere Bi bez sermiş birde kaselerimden birini çıkarmış.. Köy usulü traş oluyordu. Aklıma direkt buradaki salata kasesi geldi, kızamadım bile![]()
Kedisiz bir anlamı olmaz kiDaha çok yakar demi ama önce küvetin ve salata kasesinin suyla doldurulması lazım ne olur ne olmaz haaa birde kedileri unutmayalım lütfen![]()
+18 konu ile ilgili eğlenceli anınızı anlatın demişti biriBen nasıl kaçırdım bu salata kasesi olayını? Zahmet olmazsa bi özetleyiverseniz çok merak ettim![]()
Büyük küvetli bir eve çıkmanın zamanı geldi de geçiyor bileKedisiz bir anlamı olmaz kiEvdeki kuvetlerin küçük olması bir sürü sorunlara yol açıyor.
![]()
Tatlım kremin üstüne oturmadilar adam nemlendirmek için kullanmış hatun da ister istemez etkilenmiş.+18 konu ile ilgili eğlenceli anınızı anlatın demişti birikendi anısını anlatmıştı işte yanlışlıkla bi kremin üstüne oturmuşlar eşi ile birlikte yanmış sonra kendisi jakuziye girmiş eşide soluğu
salata kasesine koymakta bulmuş anladınız artıkın
işin ilginci o salata kasesini hala kullanıyormuş kedileride onlara bakıyormuş o sırada
özet kısa net
![]()
Krem konusunu hatırlamıyorum tam nasıl olduğunu da anladığım şekilde yazdım amaaaaannn detaya girmiyorum bileTatlım kremin üstüne oturmadilar adam nemlendirmek için kullanmış hatun da ister istemez etkilenmiş.sonuçta senin dediğine geliyoruz da detaylar önemli bak
![]()
Detaylar çok önemli mesela ikisininde küvete sığamamasıTatlım kremin üstüne oturmadilar adam nemlendirmek için kullanmış hatun da ister istemez etkilenmiş.sonuçta senin dediğine geliyoruz da detaylar önemli bak
![]()
Elf kulaklarım neler duyuyor legolasTatlım kremin üstüne oturmadilar adam nemlendirmek için kullanmış hatun da ister istemez etkilenmiş.sonuçta senin dediğine geliyoruz da detaylar önemli bak
![]()
Ya aynı benim eşim şuan sırf bu sebeplerden bozuğuz iş sebebiyle 2 hafta Bi görüşüyoruz Bi sürpriz mi yapsam napsam kararsızımBi elbise aldım ama böyle fantazi bişeyler de aliyim diyorum şuradan azcık öneri alayım