Meraba arkadaşlar sizden yardım almam gerekiyor. Benim saçlarım çok siyah baya bildiğiniz kömür siyahlığı var. Ben artık bu simsiyah saçlarımdan sıkıldım açıkçası ve uçlarına birazda olsun renk atayım diyorum farklı olsun. Kuaför malzemeleri satan yerden saçımda görünmesi biraz ihtimal olan bi vişne rengi saç boyası aldım oksidanla beraber. eve geldim boyadım yok görünmüyor. hatta bi ara yıkadıktan sonra boyadığım yeri kaybettim bakıyorum bakıyorum siyah saçtan ayırtta edemiyorum ucuna baktım diğer saçımla karşılaştırdım ve biraz kızıllıklar olduğunu gördüm. inat ettim 2 defa daha boyadım. saçımda biraz daha kızıllıklar oldu ama yinede bu tabi görünmüyor. Saçlarımın uçlarına mavi isterken beni kızıla ikna ettiler. Şimdide diyorumki saçımın ucuna oryal sürsem en azından küçük bir yerine denesem memnun kalırmıyım ? Sonra üstüne vişne rengini sürsem çokmu kızıl kaçar ? Fark yaratalım derken ofsayta düşmeyelim :))) yardımlarınızı bekliyoruummm :)
yani güzel olur diyosun ? siyahın içinde çok sırıtmasın okullarda başlıcak gerçi son senem artık son senesi olanlara pek laf etmiyolar ama emin değilim :/