Farklı şehirde yaşayan aileme giderken eşim de sürekli ailesini getirmek istiyor

Tripleks yazlık sizin değil ama di mi? Yani siz ev sahibi değil yazlığı kiralayanlardan birisiniz. Bu durumda herkes işin ucundan tutuyor ki keyif alıyor.

Amaaa evin hanımı olduğunuzu düşünün. Herkes sizden bekliyor. Yemek ne pişecek kim nerde yatacak karpuz kesilecek bilmem ne.
Nerden biliyorum, bahçeli müstakil evde oturuyordum herkes pek severdi mangala gelsin. Rowena çalışsın.

Yurtdışına taşındım kafam rahat

Sizin aileniz de teklif ediyor olabilir çocuklarla siz de gelin diye benim eltimin ailesi öyle kb ve kv yi çağırır her zaman

Nasıl ?
Sizin annenizin evinde mi kalıyorlar gelip
Bu ne ay

+1 aynı şeyi çok yaşadım

Bu da bir fikir,ama ben tüm sene dip dibe yaşadığım eş ailesini bir de anam hizmet etsin diye HER SENE yanımda bavul gibi taşımam...

Bu da bir fikir,ama ben tüm sene dip dibe yaşadığım eş ailesini bir de anam hizmet etsin diye HER SENE yanımda bavul gibi taşımam...
Dediğim gibi sürekli yan yana olmak size sıkıntı vermiş. Gelmeleri değil. Bir de gelme amaçları masumane mi yoksa ogulumuza nasıl davranacaklar diye yoklama çekmek mi? Bu da önemli bir konu. Son olarak ailen onun ailesine hizmetçi değil kesinlikle. Herkes bir işin ucundan tutmalı. Yani biz öyle yapıyorduk. Biri yemek yapar iki kişi bulasiga girer. O sırada birine çay koyma görevi verilir. Kimse kimseye hizmet etmek kimse kimseye yük olmaz yani. Tabiki sizin aile ortamını bilemeyeceğimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…