Vay bee sorun bende sanırım![]()
Ben kendimi oyalayacak şeyler buldum yeni arkadaşlar edindim... İsmek in kurslarına gidiyorum haftanın 2-3 günü çağdaş yaşamı destekleme derneğine üye oldum. Pek boş vaktım yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay bee sorun bende sanırım![]()
Ay darısı benim başıma inşallahhhhh![]()
![]()
Ben kendimi oyalayacak şeyler buldum yeni arkadaşlar edindim... İsmek in kurslarına gidiyorum haftanın 2-3 günü çağdaş yaşamı destekleme derneğine üye oldum. Pek boş vaktım yokAnnemler dişinda bütün akrabalarım burda... Balkondan teyzemin evini görüyorum...
Ben de mayısta kısmetse Bodrum'a gelin gideceğim. Erkek arkadasim meslegi gereği orada. Bizim kimsemiz de olmayacak. Sen yine sanslisin 1 saat uzaklık çok az sik sik aileni görürsün. Ya biz napalım ikimizin ailesi de Istanbul'da ve Bodrum'dan nereye gidecegimiz de meçhul :/
Ben izmirliyim esim samsunlu hicbir zorlugum olmadi samsuna gittigimizde esim rahat etmem icin elinden geleni yapar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz birbirinize kalacaksınız yani canım benim, Bodrum güzel yerdir. Ama tabi insan ailesinden ayrılınca bir tuhaf olmuyor değil. Benim bütün ailem istanbulda ama sözlümünkiler Çorluda. Allah sana da bana da hayırlısını versin inşallah hemencecik alışırız![]()
Ben de mayısta kısmetse Bodrum'a gelin gideceğim. Erkek arkadasim meslegi gereği orada. Bizim kimsemiz de olmayacak. Sen yine sanslisin 1 saat uzaklık çok az sik sik aileni görürsün. Ya biz napalım ikimizin ailesi de Istanbul'da ve Bodrum'dan nereye gidecegimiz de meçhul :/
İnşallah tez zamanda alışırsın canım benim, ailenin yerini tutmaz tabi ki ama yok mu konu komşu sevdiğin biri İstanbul'da. Neresindesin İstanbulun?
Canım sen kötü yorumlara bakıp moralini bozma.Çalışacak olman çok iyi.Ben işimden ayrılıpta gitmiştim o yüzden sıkıldım ilk zamanlar.Dediğim gibi sosyal aktivitelere katılırsan problem yaşamazsın bu konuda.Güven bana.Hatta oradaki çevrene alışıyorsun kısa bir sürede tabii ki izmirim başka bana göre hiçbir yere benzemiyor doğup büyüdüğüm şehir nihayetinde ama gittiğim yere de alıştım çok kötüyüm bunalıma giriyorum olmadım hiçbir zaman.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim hic kimse ne yazik ki, pendikteyim cevremde yok oyle yasayip gidiyorum iste kendi halimde. Psikolojim bozuldu artik yalnizliktan.
LG G2 D802
Yok canim hic kimse ne yazik ki, pendikteyim cevremde yok oyle yasayip gidiyorum iste kendi halimde. Psikolojim bozuldu artik yalnizliktan.
LG G2 D802
Bende izmirden ankaraya gelin gidiyorum canım. 3 hafta sonra. Kendi annemler ve kayinvalidemler bize uzak olacak. Eşim ankarada memur bizimde 2 kişilik hayatımız olacak![]()
Kızlar merhaba,
1 yıl sonra evleniyorum nasipse kısmetse. Doğma büyüme İstanbulluyum ama evlendiğim de Çorlu'ya gelin gideceğim. Korkmuyor değilim. Aramızda var mı evlenip farklı şehre gidenler? Zor oluyor mu alışılması zor mu?
Tesadüfe bak canım, benimde ağustosta düğünüm olacak İzmire gelin gideceğim ve Çorluda oturuyorum :)
Yalnızlık çekme diye yine KK dan arkadaş bile bulurum sana Çorluda yaşayan :)))