- 2 Şubat 2021
- 34
- 12
- 38
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Asla olmuyor aslaa bak asla. Siz anlassaniz bile aileler anlasamiyor.yillarca babamla esimi ayni salinda tek birakamadim her haberler ciktiginda evde kavga cikiyordu.akli olan kendi adamiyla evlenir. Yada benim gibi susacaksiniz herseyine evet diyeceksiniz. Bende haksizliga gelemiyodum evde tartisma buyuyordu. Bu onemli bir konu bak habeirniz olsunMerhaba kızlar. İki farklı siyasi görüşten insanın evliliği ileride sorun yaratır mı? Bu sekilde evli olan tanıdıklarınız var mı? Yani bir akp'li ve chp'li evliliği sağlıklı bir evlilik olur mu? Yoksa bir yerde kopar mı?
Hayat görüşü bile farklı olurken siyasi görüş daha tehlikeli olur.Merhaba kızlar. İki farklı siyasi görüşten insanın evliliği ileride sorun yaratır mı? Bu sekilde evli olan tanıdıklarınız var mı? Yani bir akp'li ve chp'li evliliği sağlıklı bir evlilik olur mu? Yoksa bir yerde kopar mı?
Not: aileler sağ görüşlü, sadece çocuk sol görüşlü.
Bence bunun yaşlı yada genç diye değişimi olmuyor,fikir neyse onu savunurlar değştiremezsiniz onları.Gençler böyle konularda daha açık olabiliyorken yaşlılar malesef değişime kapalı genelde. Yani bence zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?