- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.945
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Kararsiz93
-
Heleki devreye ailelerde girdiği zaman ..Farklı siyasi görüşlere sahip insanlar arkadaşlık yapabilir, çok güzel dostluklar kurabilir. Ama evlilik başka bir şey. Bir hayatı paylaşıyorsunuz sonuçta.
Bence sıkıntı yaratacak bir durum. Hayata aynı pencereden bakmıyorsanız nasıl anlaşacaksınız ki?
Bende GS eşim FB maça götürmüyor beni pis fenerlisin diyomBen GS eşim FB. Karar aldık asla maç konuşmuyoruz şaka yapmıyoruz
Bende bir de çocuk var çocuğa Fernerbahçe marşı öğretmişBende GS eşim FB maça götürmüyor beni pis fenerlisin diyom
Moka sarar olmaz o iş.Merhaba kızlar. İki farklı siyasi görüşten insanın evliliği ileride sorun yaratır mı? Bu sekilde evli olan tanıdıklarınız var mı? Yani bir akp'li ve chp'li evliliği sağlıklı bir evlilik olur mu? Yoksa bir yerde kopar mı?
Not: aileler sağ görüşlü, sadece çocuk sol görüşlü.
Ben aynı görüşteki adamla bile anlaşamıyorum. Farklı olsak akıbetimiz ne olurdu bilemiyorum.
Her medeniyetli memlekette olur bu. Benim arkadaşlarımın arasında hemen hemen her eşin çeşitli düşünceleri var siyaset üzerine. Mesela kadın yeşil partisi kocası tam başka partiden. Bundan ne olur ki? Sade bize her insanın bazı şeyleri, baska bakışla gördüğünü ve düşündüğünü gösterir. Bastan turkiyede çok es vardı, çeşitli görüşten bakanlar siyaset yönüne.
Ben de asla yapamam. Benim annem de babam da Atatürkçü insanlar, ben de öyleyim. Atatürk'ü yeteri kadar sevmeyen biriyle asla yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?