- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi Kararsiz93
Şuan ama benim dediğimi anlamayıp farklı yerlere çekiyorsunuz. Ne dediniz seçmen ılımlı valla her partinin fanatik her şeye körü körüne inanan kesimi var. Ben herkese saygı duyarım. Biri kapalı diye illa sağ görüşlü değildir. Atatürkçü olup sağ görüşlü olan insanlarda var. Özgürlükten bahsediyorsak sen şuna verdın oy koyunsun deme gıbı lüksümüz yok ve ya mhp ye chp ye oy verıyor dıye kalkıp insanları farklı lanse etmek gıbı laf saymak gibi bir lüksümüzde yok. Seçmen olarak bunları diyorum. Siyasetçiler gözler önünde tartışıp ama kameralar kapalı olunca bile eminim kulislerde muhabbet şu bu ediyorlardır. Örnekler vermişsiniz şimdi benim ne düşündüğümü bilemezsiniz. Ben hiç bir partiyi körü körüne destekleyen biri değilim öyle olanıda sevmem. Her kesımde bu tarz kanserli insanlar var. Benım yakın arkadaşımın kız kardeşi geçen sene haberlerde herkes görmüştür yolda dersaneye giderken kadının biri başörtüsünü çekıp fırlattı. Bunu yapan ınsanlarda var. Ya da ya bu açık gidin Avrupa ya diyen saçma insanlarda var. Varda var yani bu konu çok çetrefilli derin konular giren çıkamıyor. Neyse herkesin yorumu görüşü farklı insanların düşünceleri hep aynı olmuyor bıze düşen hakarete başvurmadan saygı duymakKim neyi destekliyorsa desteklesin diyorsunuz da destekleyemiyoruz işte sorun o bu ülkede milyonlarca oy alan ikinci muhalefet partisi başkanını hapse attılar. Bu süreç hukuksuzdur salın bu adamı diyen AİHM kararını tanımadılar. Seçmenin oy verdiği parti kazanınca seçim tekrarlattılar. Herkes özgür değil. Benim okul arkadaşımın babası Enis Berberoğlu müebbet hapis cezası aldıydı mesela. Kızı Dilara'ya söyleyin bunu diyin herkes özgür Dilaracım baban da özgürdü içerde diyin.
Partinin kendisi insanlara terörist, kız mıdır kadın mıdır bilemem gibi şeyler söylüyor. Geçen içişleri bakanının kendisi bizzat twitterda Boğaziçi LGBTI araştırmaları klübüne sapkın dedi, tutuklattırdık dedi. Bu insanlara sapkın diyen terörist diyen bakanın kendisi. Hatta Twitter bu nefret söylemini sansürleyince Twittera da çattıMuhalefete alkolik diyen seçmen değil milletvekilleri, bakanlar. Seçmen yine parti mensuplarına kıyasla çok daha insancıl ve ılımlı. Kıyafete göre başörtüsüne göre muhafazakarlığa sağ görüşlülüğe göre adam ayrıştırmam. Ama şu söylemlere bilinçli bilinçli oy veren adam benim gözümde benimle aynı insani değerleri taşımıyordur. Selam veririm kibar davranırım insaniyet namına o kadar.