farzedin kayınvalideniz buraya yazdıklarınızı okuyacak :)

Eyvah eyvah yine ucuz kurtulmuşsunuz daha beteri olsaydı feci olurdu

sevgili kayınvalideciğiimm daha yeniyiz aslında belkide oyüzden sorunumuz yok yada hiç olmuycak belki de ama kendi kayınvalidenden çektiğin için beni huzursuz etmemeye çalışman gerçekten takdire şayann ahhhh ahh birde 30 yaşındaki oğlunun yemeğini yedi mi, ilacını içtinmi, şu yorganı örtünün,sabah şunu akşam bunu giysin ve daha bir ton yönlendirmelerin olmasa ...bunada şüküürr

ya beni sinir etmek için elinden geleni yapıyosun...benim dügünüm için gelecek olan misafirlerini gelin evinde ağırlamak da neyin nesi?neyin kafasını yaşıyosun sen be kadın!!!!olacak iş mi yaa...ben mi yanlıs düsünüyorum....gıcık oldugum için mi böyleyim...ne kötü bi insan oldum ben...ama daha benm oturmadıgım uyumadıgım bi evde dügünden bi kac gün önce gelen kırk yılda bir gördügün insanlar mı kalacak!!!!ağlamak istiyorum bağıra bağıra ağlamak!!!!!

Son düzenleme:
sevgili kayınvalideciğim hep benim dediğim olsun istiyorsun ama dünya senin etrafında dönmüyor malesefki önce bunu aklına sok,birde artık beni torununun dadısı gibi görmekten vazgeç herşeye karışma ,bunları yapmaktan vazgeçersen senden iyi kaynana yok valla

sevgili kayınvalidecan :)))
iyisin hassın da, aşırı işçi olmasan, ve benden de senin olduğun gibi olmamı beklemesen,
birde bizi azcık kendi halimize bıraksan :))
saygı bizden olsun :))

Yahu herşey bir yana da bir insan nasıl bu kadar şahane patlıcan turşusu yapar;

Yok ellerine sağlık ama gastrit ve ülser başlangıcı teşhisi mi biliyorda yolluyorsan,ayıp ediyorsun tatlım

anneeee
geçen gün yaptığın biber dolması benimkinden güzel olmuştu evet, itiraf ediyorum...
yediğim zaman, güzel olmuş ama biliyosun en güzel ben yaparım anne demiştim ya, yalannnnnnn
valahi bu sefer çok beğendim... ama bunu hiç bilmicen hehe

kızlar bir rivayete göre 3 defa kaynana, kaynana, kaynana derseniz hemen evinize geliyomuş
o yüzden çokta anmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…