- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
Birlikte psikoloğa gidebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düşünüyorum ama onun için psikoloğa gitmek anlamsız. Bir kere gitmiş bekarken. Yararlı olmayacağını düşünür büyük ihtimalle.
Doğru zaman gerekir. Umarım sinirlenmez yine. Teşekkürederim.İş inada binmiş biraz sakin ve soğuk durabilirsiniz. Terslemeden ama. Biraz zaman verin birbirinize. Aklıma başka bir şey gelmiyor düzelir umarım.
Siz kırılmışsınız ve bu da soğukluk yaratıyor muhtemelen. O gelmiyorsa bile siz tek başınıza psikoloğa gidin. Belki anlatmak rahatlatır hemde psikolog yol gösterir. İçinize attıkça tek başınıza aşamadığınız şeyler daha çok kafanızda kurmanıza ve soğumanıza sebep olacak. Bence psikolog desteği ile aşabilirsiniz . Siz mutlu , kafa bakımından sağlıklı olacaksınız ki aileniz ilişkiniz mutlu huzurlu olsun. Eşinizde belki bununla nasıl başedeceğini bilemediği için hırçınlaşıyor.Eşim muhabbetimiz yok bizim diyor. İletişim problemimiz var. Benim rahat olamamam kafama takılan birşey olduğunda söyleyememem. Daha önce de paylaşmıştım burda. Biz genel olarak ayrı yatıyoruz. Kendisinin tv karşısında uyuma huyu vardır. Bir çağırdım iki çağırdım sonunda ayrı yatmayı kabullendim. Aslında değil tabi. Ona söyledim gerekirse beni zorla götür uyuyup kalıyorum alışkanlık dedi ama ben herzaman yapamadım. Böyle doğru değil dedim ama bu sorun düzelmedi. Bu da bende uzaklık yarattı. Şimdi durumun böyle olması benim ona uzak durmamdan kaynaklanıyor en çok. Ondan bekliyorum birçok şeyi. Ben istemeyi ve ısrarı sevmiyorum ısrarı daha doğrusu. Birşeyi istemek te zor geliyor. Düşünmekle içinden çıkılacak bir durumda değiliz açıkçası. Severek evlendik sorunları aşamadık beni sevdiğini kısa bir zaman önceye kadar hep söyledi. Şu an soğumuş durumdayız o daha çok. Bu soğukluk düzelir mi bilmiyorum..
Sizin bir aile terapistine gitmeniz şart olmus , dışardan bir yardım olmadan çözemeyeceksiniz gibi duruyorEşim de ben de hala duygusal olarak çökmüş durumda. Normal davranmaya çalışıyoruz ama durum hala kötü. Akşam kızımıza bisiklet almış gelmiş. Bu çok olumlu. Yemekten sonra eline sağlık aşkım demesi bir nefes yeter diyorum şu anda ama bütün isteğini kaybetmiş gibi görünüyor. İyi düşünmek istiyorum ayakta kalmaya çalışıyorum ama ellerim titriyor. Birgün önce konuştuğumda ben S***** G** (Defol) desem de gitmeyeceksin dedi. Bu yıkıntı da payım büyüktür. Yapmaya çalışıyorum ama birtek kelime bile söyleyemiyorum. Bütün cesaretimle gittim elini tuttum yüzüme bakmadı. O kadar zor ki. Son nokta vardır ya orda hissediyorum kendimi. En kötüyü göze alıyorum ama umut etmek te acı veriyor. Gerçekte ne hissettiğini bilmiyorum. Kendimden geçtim artık. Bir an onsuz hayatı düşünüyorum mecburiyetten ama bir anda da düşünemiyorum. Ruhum gelgitlerde..