Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
içimin en derin yerindesin.. sen benim en özelimsin.. asla ama asla unutmicam.. ilk aşkım.. çocuk yanım.. saflığım toyluğum yalpalayarak aşkı teninde yaşadiğimsin.. hatıralarımın en güzeli sarhoşluğumda ilk aklıma gelenimsin.. yıllar sonra seni görmek, cenneti gördüğüm yüzünde anılarımla sevişerek seni seyretmek, o bahar kokunu içime çekmek, dünyalara bedeldi.. sen benim ilk hayalim, ilk rüyamsın.. sen benim insan yanım sen benim ilk şarkımsın.. sen benim ilk dokunuşum , teninde kaybolduğum ilk mahcubiyetimsin.. sen benim ilk yolunu gözlediğim ilk uğruna yollara düştüğümsün.. sen benim ilk gözyaşım ilk kahırımsın.. sen benim en acıyan yanım en yarım kalmış şiirimsin.. sen benim ilk serseriliğim ilk kavgamsın... sen benim ilk çaresizliğim ilk hoyratlığımsın.. vazgeçiş olsa da bu aşkın sonu, bil ki benim bi yanım hem de en derin yanım hala 17 yaşında okul formasıyla senin yolunu gözleyen o toy o saf o aşkı çaylakça yaşayan kız.. hayat sana aşkların en güzelini sunsun, hayat sana hep en beyaz rengini sunsun.. sen de öldürme hiç bir zaman o en derin o 18 yaşındaki saf delikanlıyı..

aklım karma karışık oldu..bir yol vardır inşallah...şu an tek düşündüğüm hiç bir şey istemediğim,en güzeli uzak olmak sanırım yada şu an bana öyle geliyor..
istemiyorum,istemiyorum...geçmiş yeterince canımı yaktı ,aynı şeyler üstüme çöreklensin istemiyorum...

Aynı şehirde aynı acıları canımız gibi sevdiğimiz insanlar yüzünden yaşamak ne kötü bir tesadüf...
Gene de seni tekrar bulmak çok güzel... İyi ki varsın

vazgeçmeyi denedim ama vazgeçemiyorum senden, sende denedin olmadı nolacak bizim halimiz eski günlerimizi arar oldum

Ben hayatima ne zaman birini almak istesem yine sen cikiyorsun karsima radarin mi var nedir anlamadim gitti ama cik git iste hayatimdan ihanetinin bedelini hayla ödüyorum...Nasil bir aci ki bana verdigin icimde kanatigin dinmek bitmek tükenmek bilmiyoru hayla

insanların mutsuzluğundan,üzüntülerinden faydalanmak isteyenler,bu durumdan nasıl bir çıkarım yapılır bilmiyorum..
Tek bildiğim yalnız olmadığım ve her hareketimizin izlendiği...beni gören diğerlerini de görüyor..

özledin miii
vayyy eksikliğimi hissettin yani...
yok yok sen de çok değiştin demeyeceğim,var olanı ortaya çıkarmış olursun olsa olsa...
güzel cevabım için daha biraz beklemen lazım...

Ne diye kendinle beni kıyaslıyorsun anlamıyorum
Benim ve senin kulvarın çok farklı...
Tabii ki kendimi geliştirmek için Rusça öğrenmek istiyorum.
Senin işinde zerre gözüm yok!
Kendi işlerim bitti de seninki kusur kaldı sanki.
Bana o bakışları atıp durmandan yaptıklarımı sorgulamandan, birilerinin yanında küçük düşürmeye çalışmandan sıkıldım...
Kaç yaşında adamsın, sözde kadınlar haset olur kıskanç olur çekemez derler.

Çocuklarına bakarken tek tabanca olabilmek,bu gücü kendinde bulabilmek herkesin harcı değildir...Çok güçlü bir psikoloji gerektirir.... O yüzden yapamayacağın ,gücünün asla yetmeyeceği şeyleri küçük görmeyeceksin...

İmza

Tek tabanca bir anne.....

sevgili eşim sahte aramayla kendimi aratıp seni kıskandırıyorum ve sen anlamıyorsun her defasında savcılığa verecem diyorsun ben çok gülüyorum ne olur kusuruma bakma napim yoksa kıskanacağın yok

Yanagimda kizariklik varmista kim öpmüste sacimi basimi yolarmista Ne o kiskandin mi??

sevgili eşim sahte aramayla kendimi aratıp seni kıskandırıyorum ve sen anlamıyorsun her defasında savcılığa verecem diyorsun ben çok gülüyorum ne olur kusuruma bakma napim yoksa kıskanacağın yok

Bir de gizli hayranından mektuplar,çiçekler falan gelecek şekilde ayarlasan..Tam kıskanır kanımca :))))

sana güvenmek istiyorum istiyorum ama bu duygu bir kere ortadan kayboldu mu bir daha gelmiyor maalesef sevgilim...

artık sesini duymak istiyorum bitir bu hasreti dargınlıgı
Özledim senii.kavga tartısma olmasın artık ya ..niye oluyor bunlarAllah ım

bu 2013 gelmez bence offff valla sıkıldım sözünü dinleyip bu eylülde kavusmak vardı ama neyse acele işe şeytan karısmasın şimdi

biticekk diimii bu sınavlar? Hiç bişey düşünmeden kafam yastığa 5 cm kala uyumayı özlediim.. Bedenim uyusa beynim uyumuyo gece boyu yorgunluğum bitmiyo gücüm kalmadı artık sanki.. Yarın artık olsun ve bitsin! bu sınavıda atlatıp sonucları bekliim ve haftaya p.tesi mutlu haberlerii öğreniip rahatliim istiyoorumm...

Sevgiliiiciim herzaman yanımda olduğun içinn daha bi çoook seviiyoorum senii kaymaçinaam

nolur beni özlediğini görmek istediğini söyle
anlamıyor msun çok aşığım sana
niye yapıyorsun bunu
çok acı çekiyorum
çok özlüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…