Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kafasını sürekli ütülememe ragmen benı cok sevıyormus mus mus
peeeehhh
ben senı mıymışık hallerıne odunluklarına gıcıklıklarına ragmen çoooooook sevıyorum
offf aman Allah ım korkarım aşkımın şiddetinden:18:

Ama bu yogunluk beni darlandırıyo artık

gelip elimde sopayla kovalamak istiyorum o ev almayıp seni oyalayan müşterileri

İyi hadi yırttın canım yeni değilmiş..
Gerçi yeni olsada herhangi bir tavır ya da kapris yapmayacaktım birkaç laf sokup susacaktım sadece.

İnanmıyorsun ya sen şimdi benim seni umursamayacağıma, artık sorun çıkarmayacağıma..
Ama yapacağım! Umursama, ilgilenme yok bundan böyle. ( davranışta bu şekilde tabii , yoksa umursamadığım biriyle niye birlikte olayım )
Eski E'yi çok ararsın tatlım
Biraz böyle deneyelim bakalım, içten içe nasıl delirdiğini görmek istiyorum.

28 yıllık hayatıma girmiş ya da bir süreliğine uğramış,beni çevremdeki iyi insanların var olduğu için bir kez daha şükretmeye yönelten tüm kötü kalpli dostlar iyi ki sizlerle de birşeyler paylaştık...iyi ki bana kötülüklerinizi gösterdiniz ve bu hayatta herşeye hazır olmam gerektiğini ve iyilerin çoğunlukta olduğunu öğrettiniz..zaten bu yaşıma kadar karşılaştığım kötü insan sayısı 2 ya da 3 tür daha fazla değil..İnşallah da Allah hep iyilerle karşılaştırsın herkesi..bir insan için en zoru içerisinde bir hapishane taşımaktır ve kendini oraya hapsetmektir..sizlerde bana göre kötülüğe mahkumsunuz..bugün bir arkadaşımın başına gelen bir olayla bunu birkez daha anladım..bana kötülük yaptığını düşünen canlar keşke burayı okuyabilseydiniz.asıl kötülüğü kendinize yaptınız.elimde olsa sizleri bulur ve bunları söylerdim.ve çok içten söylüyorum ki ben sizleri her ne yapmış olursanız olun,kaç sene ya da ay geçmiş olursa olsun affettim ve Rabbimde affetsin..ben razıyım O da razı gelsin..

canımın sultanı
kalbimin hünkarı
aklımın hükümdarı
paşam
gözümün nuru
hasretim
dermanım
canım aşkım

(Hürremleşesim geldi bu gece )

Günleri sayar oldum.. Hayat siz olmasanız ne kadar boş yavrukuşlarım.....

tam bir öküzsünnnn
eve 7 de geliyorum
bunu isticeğim hiç aklıma gelmezdi ama istiyorum işte
merak etmeni istiyorummm
neden eve 7 de geldin desene
benim en geç dersim 4 te bitmiyo mu öküz
bugün 2. öğretimlerle girdiğimi söylemem işte sana
merak et, neden 7 de geldiğimi
hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…