Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadınının bugün de mutlu bak!
Bugün de gülümsüyor!
Yooook yook hemen pes etmicem!

Ben sana dün akşamda, dün gece telefonu kapatırkende öğlen bana gel dedim değil mi?
Sen ne yaptın? Gelmedin!
Bugün beni görmeme cezan var o yüzden!

Kadınlar gününde tek başımada kendimi şımartabilirim ben, canımı sıkmana izin vermeyeceğim sevgilim!

Seni düşünmeye fırsatım yok... Çünkü şu sıra her şey üstüme geliyor... Mutsuzum ve inan bana kişisel dertlerimden sana sıra gelmiyor.
Ama bazen diyorum ki, yeterli biri olsaydın da , beni kendini sevdiğinin yarısı kadar sevseydin de , ben bu huzursuz günlerimle göğsüne yaslanıp akıtsaydım bu gözyaşlarını ... Nolurdu ?
Ama artık şu gerçek ki, şu zamanda seni sevmiyorum ama geçmişte bir yerlerde seni seven bir ben duruyor.

bi miskinlik çöktü üzerime geometriden sonra..bana çözümlü test kitabı almazsan böleee olur işte..
neyse gidem az ev işi yapem gelim ki içimde hasretle yanan bi geomtri calısma istegi olsun barii ..

ahhh kadınlar günümü de unutmazmış
sen de adamlar günü ilan et, ben de alcam banane

ben bugüne kadar hiç bişiyi unutmadım..
16 mayıs doğum günün
29 mart dedenin ölüm yıldönümü
nasılda sarılmıştın bana ayakta duramıyodun bayılcaksın diye çok korkmuştum
14 eylül hayatımın senle başladığı zamandı
17 nisanda rüyamın bittiğinin, ayrılığımın çan sesiydi..
ama cesaret vermesin benim yalnız kalışım sana ben artık hiç dönmücem gerçekten
nefesim ömrüm dediğim 18imde başlayıp aylar saydığım adamdın sen benim!
54 ay sonra aynı yastığa baş koyucaz diye planlar yaptığın duvarıma nefes almaya başlayalı 6 ay v.s gün yazan adamdın sen!
ayrıldığımızda otobüste bana sarılan adamdın! otobüsün camına yapışıp bize yazık etme diyen..
noldu şimdi unuttun yani öyle mi bi gerçekten aşık olsana be adam! allah aşkına sende bi sevsene öyle kolay vazgeçebiliyo musun bakalım..kimin ne dediğiyle açık saçıklığıyla ilgileniyo musun seven insan yapmazdı
amaaaa 17 nisandA uyanıcam ve dicemki şükürler olsun yokluğuna..
365 günde sana ulaşmalarıma sevişime yüzüne baktığımda mutlu olan gözlerime yazıklar olsun!
kutluycam o günü ilk ve son kutluycam..
ben hep sustum sen gittin kızlarla çıktın
arkamdan karaktersiz dedin
ben burda aşk acısı çekiyorum sen eğleniyosun dedin
dedinde dedin.. ben hep sustum
burda okuduğum sevgililer gbi bende arkama baktığımda seni güzel anmayı dilerdim ve son duam umarım birine gerçekten aşık olursun içten gülersin verdiğin pozlardaki kadar sahte olmazsınn..
düşünüyorumda kazanan sensin demiştim ya sözümü geri alıyorum
ben, çok güçlüyüm ben kazandım! sıramıda savıcam ayrılığımız kutlu olsunnn nice ayrı kalışlarımıza..

Son düzenleme:
Düşünüyorumda bizden bişey olacağı yok gibi !
Keşke yine gelip girmeseydin aklıma

Canım sürekli aramayı keser misin artık?
Sırf sen beni görme diye yemek siparişi verdim ve evde kendim yedim.
Benimde hasta ruhlu bir tarafım var biliyorsun.
Birazdan çıkacağım ve kuaföre gideceğim.
Sen çalışmaya devam et..

boşuna dememişler erkek milleti, hepsi aynı bunların diye
hepimizi deli ediyolar böyle

sana tek birşey diyorum artık; SEN BİLİRSİN!!!

ayynen öyle canım hepiciği aynı
uyuzz

işlerinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorumm bugün de sinirlenmem inşallah

gözünün içine baka baka 'seni şu tırnağım kadar sevmiyorum be adam ' diyeceğim günler yaklaşıyor.
yeter artık , kurtulacağım senden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…