Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir gün gelecek beni öyle bir göreceksin ki "Nasıl kaçırdım ben bu kızı!" diyeceksin. Bir gün gelecek beni öyle bir göreceksin ki "Artık adımı bile hatırlamaz" diyeceksin. Adım adım zirveye çıkışımı izleyeceksin. Bunu senin için değil kendim için yapacağım.
Altın çamurdan temizlenecek, çamur da yerini bilecek...

Öfkemi dindiremiyorum kusura bakma!!!

Eğer sana, senin bana davrandığın gibi davransaydım, benden nefret ederdin

sinir geldi valla bu okuldan...
bu nasıl zihniyet...
kendin yattığın yerden para alıyorsun bari bana karışma....
nefret ediyorum buradan...
sadece öğrencilerime kıyamıyorum...
iyi ki müdürüm farkında da sadece can sıkmakla kalıyorlar...
bi kurtulsam buradan...............

Biliyormusun,Kalabalığın içinde yanlız olmaktansa kendi kendime yetebildiğim için çok mutluyum...

İnsanlar ben onları hayatımda istediğim sürece varlar..Ben istemediğim sürece yoklar...

Özgür ruh olmak başka bir şey...

Benim istediklerimi yapacakmışsın madem bebeğim o zaman benden iyisi olmaz, sorunda çıkarmam, senin canınıda sıkmam yemede yanımda yat yani.
Birde akşam beni eve bıraktıktan sonra arayıp sensiz ölüyorum dedin ya, kıyamam ben sana öperim seni.

kaşı karam gözü karam,saçı karam...esmerim...gece gözlüm...öyle sevdim ki seni...her ayrıntını,her zerreni...farklı olabilirdi...ama nasip değilmiş...ben inandım aşktan yana şansım yok...

ya aşkoşum yaaaa sana da söylüyorum biliyorum bıktın sende bunu duymaktan ama yeter artık ya evlenme teklifi istiyorummm..
benim de bi tektaşım olsun yaaa

Demek gidiyorsun...
Bir sesin vardi ondan da mi beni mahrum birakiyorsun artik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…