Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutluluk incecik bi ipin ucunda asılı... her an kopabiliyor...

Tamam haklı olabilirsin ama bu kadar büyütmene gerek var mı? :26:
O yaptığın davranışlada hasta ruhlu bir tarafın olduğundan eminim artık. :18:

Ne olur bir sabah kapım çalınsa
Açınca gülüşün içime dolsa ...

Kaderimin yasaklısı,
Sen!..
Aşkın en tuzaklısı,
Dönmeyişin!..
İşte; gelmiş geçmiş en canımın yanışı,
Bir bilseydin ardında bıraktığın derin izi!..
Belki de gitmezdin?
Meçhulleri dizdim hep ardın sıra,
Nerdesin?
Kimdesin?_______

Karşılıklı düzgün bir şekilde konuşunca anlaşamamak için herhngi bir sebep yokmuş değil mi?
Sana insan gibi işyerinden bir fırsat bulduğun zaman gel, yemek koyayım dedim ama neymiş düşünmem yeterliymiş yemiş kadar olmuşsun. Sen bilirsin valla yalvaracak değilim, senin nazınıda çekemem. Teklif var ısrar yok yani, iyilik yaramıyor sana.
Ama ben senin burnunu sürttürür müyüm sürttürürüm!

Son düzenleme:
beni bu kadar sıktın sıktın da ne oldu he eline ne geçti? tamam artık yapmıyosun ama bak ben de kendime gelemiyorum. senin yüzünden genç yaşımda yaşlandım, sorunlu bi insan oldum çıktım. püü sana. ama gene de sensiz yapamazdım işte iyi ki varsın be

Hopppsttttttt!!!!
Arkamda ne arıyorsun?
Ne istiyorsun benden?

galiba haklısın sevgilim
kendimi dünden daha iyi hissediyorum sayesinde..

sen insanları salak mı sanıyoosun?? benden duydugun herseyı kelıme kelımesıne kendı fıkrın gıbı anlatman coook komıııkk oluyoo 1 degıl 2 degıl 3 degıll.. masallah hayal gücün benle sınırlıı seniin anladım annem hep der zaten etrafındakiler sana benzemeye calısıyoo hep küçük minnaklar sürüsü doldu çevreen diyee gene haklı hatunn geneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…