Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Heee prenses hee!!
Hadi hadi biraz daha sürün biraz dahaa!!!

yine öfke doldum sana!
ama bu sefer beddua etmiyorum, etmiycem onu bile haketmiyorsun.

hahahahahahayyyyyyy!!!
Olmamış cicim bu defaki taklit tutmamış!!
Öğle tatili arasında fönlenmeye benzemez bu işler!

bende anlatacak bir şey yok bıraktığın gibiyim. İlla da memur olacağım diyorsun yani umrım başarırsın tayin isteyeceğin il belli mi

yarın yola çıkıyoruz akşama evdeyim inşallah. Keşkee e-posta adresini bilseyim yazardım oradan sana çanakkkaleye tayinin çıktığında

Hayatım,biricik sevgilim artık evlenelim aynı yuvayı paylaşalım.Her dakikam seninle geçsin.Minicik yavrularımız olsun seni çok seviyorum

sadece "seviyorum" demekle bir ilişki yürümez..
ya da buraya kadar yürür işte..
bir mucize olmadıkça sen de "eski sevgili" olacaksın..

walla bilmiyorum.. onca ay nasil gececek? hayalinle seni son gordugum halinle yasamasi sabretmesi hem guzel hem zor. yakinimda olsaydin keske. veya keske hic baslamasamiydik? bilmiyorum.. kuzenimden haberini aliyorum. gecen gledi senin evine kaldi gunlerce. o senin evinde ordan biri gibi bende disardan bir goz gibi.. ne bileyim ya offf...

"Senin gözlerin gerçek mi ya!" dediğin gözlerimi bir daha göremeyeceksin!
Benim için kahrol, mahvol, ağla .. ! :)))
Hiçbir zaman sevmedim ama artık gram saygı da duymuyorum sana.

BEBEKİM yaaa artık vazgec saçmasapan isteklerinden biz birbirimizsiz olamayız.sen de biliyorsun. seni seviyorum hemde cok diyorsun hem de ayrılalım diyosun..bebekiiiimmm gel lan özledim çok pisss..oyyy oyy

Oyy aşkısının bebeği.
Nefesimmmm...
Kurban olurum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…