Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu kadar bebek diye çırpınırken sen de acaba google amcaya spermlerini güçlendirecek sorular sormak istemezmiydin mankafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

başkası olsa entrikacı karı derdi bana
sen ise; huyuna fikrine bayıldım diyosun nesin sen?
ruh ikizim filan mı

6ay boyunca beklediğimiz tayin çıktı çıkacak derkeeennnn....yine buldu bizi nasılda alısmıstım her aksam eve gelmene ,birlikte uyumaya..arada tatlı tartısmalar yasasakta sonucta hep bırlıkteydık ,bu kısacık 6aycıkta olsa alısmıstım sana Aşkım

şimdi nasıl dayanıcam hasretıne senın koca gemının içinde denizasırı gidişini kaybolusunu ufukta bır çizgiyle birleşmeni nasıl kaldıracagım sevgilim

Bizimkisi aşk hikayesi değil. Biz "aşk"ız gerisi hikayeeee....
Lay lay lom.

Hayat(!)ım bir zahmet bugünkü Hürriyet'te Ayşe Aral'in yazısını okuyuversen diyorum...işte gerçek çilek burada!!!

Tarihler belli olmadan beklemek daha kolaydı bence. Şimdi nasıl geçecek bu 14 gün

Hayallerimi gerçekleştirdim seninle. Ne de güzel bastım tekmeyi ama!

Beni elde ettiğini falan mı sanmıştın? Ben kimseye ait değilim.
Kayıveririm beni kıstırdığını sanan ellerden.

Ah bebeğim gece aramak için izin istedin biraz önce benden, arayabilir miyim diyorsun masum masum kıyamam sana yine.

Beni üzeni bende üzerim! O yüzden ne kadar kötü olduğunu söyleyişin, ağlamaklı gözlerle bana bakışın.. beni yumuşatmadı, üzgünüm.

Ya seninle oturup ciddi ciddi konuşacağız son kez, ya da içimiz acıya acıya bitireceğiz. Başka yol kalmadı artık.

ahh minel aşk
platonik takılmakta ne güzelmiş
elini omzuma koyuşundan bile anlamlar çıkarıyorum.
ama ne de güzel izliyordun beni.
biliyor musun beni izlediğini farkettim an utandım
yarın da izle beni öyle
sev beni unuttur herşeyi, herkesi. :26:

Son düzenleme:
püff cumartesimizi pis kumam cengiz aldı yaa
neyse ben de bahaneyle ders çalışırım, inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…