Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım yine yeni yeniden dedik. Bugün çok güzeldi anladım ki sen bambaşkasın, değerimi biliyorsun, bana olan o büyük aşkını hissedebiliyorum, zamanla her şey daha iyi olacak tamam tamam artık ağlamayacağım oluruna bırakalım zaman ne gösterir bilinmez ama inşallah kimsenin üzülmeyeceği şeyler görelim. Yeniden hoşgeldin hayatıma sevgilim.

beni hiç bi zman anlamıcaksın ..... beni kaybediiyorsun damla damla....

Babanın yoğun bakımda olmasından dolayı bana ihtiyacın olduğu için görüştük akşam.
Beni görünce biraz daha iyi hissettiğini söyledin, sevindim.
Aslında ben sana kızıyorum ama senin bana yaptığın hiçbir şey yok, sen de diyorsun ya bana seni çok sevmekten çok değer vermekten başka ne yaptım sana diye.. Haklısın.
Biz sadece bazı konularda anlaşamıyoruz seninle, problem bu.
Yanlız hemen yelkenleri suya indirmeyeceğim bu sefer.
Ne kadar ciddi olduğumu anlayana kadar ciddi davranmaya devam edeceğim..

bugün doğum günüm
birşey olacağından değil ama bekliyor işte insan

Bugün lütfen yoruldum falan deme. Adam gibi gezip tozmak lazım balım.

Peşinden koşan ben oldum, seni ortada bırakan da ben.

Erkek bile değilsin sen pasif yaratık. Pasif pasif pasifffff!!!
Bir de o hareketlerin, tavırların, söylediklerin... Çok safsın, bebesin daha.

Bunları söyledim ya yüzüne, rahatladım valla. :)))
Ne kadar PASİF biri olduğunu bil de, ona göre yaniii.

Sen beni haketmiyorsun. :) Benim için ağladın mı yine bakiimm?
Ağla ağla. Ancak onu becerirsin pasif!

gel huzurum..gel baharım gel...
beklediğe,beklediğimize değer
İNŞALLAH... özledimmm...

Bu kaçıncı sevgilin?Seni tanımayan kalmadı,fakat bu tavrınla ancak arkandan dedikodu yapıyorlar,haberin ola... :)

sonradan görme ap.al kadın kendini bi halt zannediyo gördüğün bişeyde yokta işte!!

platonik'im şuan sevgilim olsaydın geziyor olabilirdik
hava pek güzel. ama önümüzde daha bahar ve uzuuun bir yaz dönemi var. bakarsın el ele gezeriz. ne dersin?

dıtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Güya iki arkadas biraz gezecektik. Gicik oldugumu bile bile, neden o arkadasin olacak uyuzu da getirdin?
Zaten sen cok degistin, bende biktim artik. Düs yakamdan!

uuuf arkadslarını beni gıcık etmek için hatırlatıp duruyosun ha başarıyosun ama ne gerek var..sen herkesi benden cok önemsiyosun ama kimse seni benim kadar takmıyo umarım farkında oldugunda gec olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…