Biraz önce seninle konuşmak o kadar iyi geldi ki bana.. Ara ara da ağladım konuşurken.
Gece konuşacağız yine biliyorum ama akşamhiç aramasaydın hem kötü hissedecek hem de ikimiz hakkında olumsuz şeyler düşünecektim.
Ben neden böyleyim kestiremiyorum bir türlü.
Eğer benim sana yaptıklarımı sen bana yapmış olsaydın, çoktan ayrılırdım senden içim acıya acıya da olsa, üstüne üstlük çokta nefret ediyor olurdum şu an.
Ama sen beni o kadar seviyorsun ki, bana rağmen hep yanımdasın, hep benimlesin, hala bana çok değer veriyorsun.
Bunları düşününce ağlıyorum.
Kendime bile sonunda itiraf ettiğim şey şu; Bende seni sensiz yapamayacak kadar çok seviyorum. Sen olmadan olmaz, olmayacak. Hayatımdan hiç gitme. Hep benim ol..
prensim burçtan mıdır nedir kimi zaman iki karakterin var gibi hissediyorum.
ve üzerimden ego tatmin ediyorsun gibi.
şimdilik gücüm yetiyor, umarım hep yeter ya da düzelirsin.
kasıma ne kaldıki :) umarım her sey gönlünce olur... Bende güb kavramı yok hemen her güb buralarda takipteyim. Yeni bir tlf aldımda ayıptır söylemesi :)
Canım sevdiğimm...
Herşey yolunca girecek değil mi Mayıs'ta?
Bir bilsen nasıl özledim seni!
Sana telefonla deli gibi 'meğhabaaağğ' dediğim günleri, kollarında uyandığım zamanları, nerde bir park görsek 5 dk sallanmadan geçmememizi...
8 gün oldu ayrılalı ama 8 ay gibi oldu, geçmiyor zaman...
Sınavlarımız bitene kadar sesim çıkmayacak sözz...
Zaten sonrası da sana kalmış...
hayatını kurtardıgını dusunuyorsun dı mı:) cok mutlusun? bana guven verip,umut verip beni bıraktıgında kırılan kalbimin diyetini odeyecek misin? zannetmiyorum. o gün için yaşıyorum. soz verdıgım halde kendıme,yıne msj atacaktım sana ablm engel oldu atmadım. ama ıcımde kalmsın burdan oku :)
Bir sabah boş evinde üşüyerek uyanacaksın
Titrek kalbini eski mektuplara saracaksın
Ben senle bir günü bir ömre kıyaslarken
Sen benden bir haber başka kollarda uyuyormuşsun
Olsun avuçlarında ben, burnunda benim kokum
Ben seni çoktan unuttum..
Sen beni unutamayacaksın....
Günaydın sevgilim
Gözümü açtığımda yanımda yoksun; ama olsun kapattığımdada gitmiyorsun ya bunada şükür
Ve ben biliyorum ki bir sabah yanında uyanacağım
ve gözlerine bakarak günaydın diyeceğim sana
Koca bir pazarı miskin miskin öldüreceğim
Şimdi yoksun ama olsun
Ben u/mutluyum hala geriye kalan başka pazarlardan