Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şey söylemek istiyorum...

Öyle çokki...

Seni neden böyle saçma sapan ve aşırı seviyorum?

Sensiz de mutlu muyum? evet...

ama neden sen? ille de sen?

hem yaramsın hem ilacım...

Kimsin sennn?

ya benimsin, ya çocuklarımın babası, ya da babamın damadı
seçim senin bebeğim

Aşkım sen beni çok seviyorsun bundan adım kadar eminim. Ben de seni çok seviyorum sensizliğe de dayanamam ama ben sinirden gözüm dönünce her şeyden vazgeçiyorum bugün yine aynısını yaptım seni yine çok üzdüm ama sen ne tatlısın nasıl bir bağlılık bu benden hiç vazgeçmiyorsun aşkım hiç de vazgeçme lütfen. 1 haftadır mutluysam bunun tek kaynağı sensin senin aşkın beni bulutlara çıkarıyor deniz gözlüm, Rabbim bizi bir ömür bitmeyecek bir aşkla sadakatle bizi birbirimize bağlasın.

47 ay oldu BİZ olalı sevgili, bunca ay sonra hala nasıl olurda içim böyle kıpır kıpır olur yarın buluşucaz diye uyku tutmaz beni Sen'li AŞK öyle eşsiz ki.. Çok seviyorum seni sevgilim çoookk

47 ay oldu BİZ olalı sevgili, bunca ay sonra hala nasıl olurda içim böyle kıpır kıpır olur yarın buluşucaz diye uyku tutmaz beni Sen'li AŞK öyle eşsiz ki.. Çok seviyorum seni sevgilim çoookk

Sende benim gibisin galiba,Heycanlı :) Bende 12 senedir tanıdıgım, nişanlandigim bitanemle her görüşmemizde içim aynen kıpır kıpır oluyo,karnım agrıyo,1gün görmesem özlüyorum.Oyüzden anlıyorum seni,heycan varsa aşk asla bitmiyo bu bi gerçek

senin için herşeyi göze alabiliyorken ,
göz almak gereken şeyin , arkama bakmadan gitmek olduğunu farketmek çok acı .
hoşçakal aşk.
ben gittim artık.

Sen varken,sen yanımdayken,sen beni hep güldürüyorken benim iyi olmamam mümkün mü sence?

Sensiz yaşayamam sanıyodum ama zorda olsa yaşanıyomuş
Seni gözümde fazla mı büyüttüm ne

hiç bir ses,sabah uyandığında
duyduğum sesten daha güzel değil..:78:
işte bu yüzden seni daha çok özlüyorum..:26:

Kurmayı bırak nolursun sevgilim!!!
Azıcık yaşasak anı,bugünü...
Nolur,nolur,nolur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…