Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayaklarım yere inemedi hala sevgili bulutlardayım sanki çok güzeldi bugün senli olan herşey gibi..

Babanın iyiye gitmesine sevindim canım.
Sesin de iyi geliyordu. Haliyle bende daha iyiyim şimdi.
İnşallah dönersin buraya.
Sen benden 1 saat uzaklıkta başka bir şehirde olduğunda bile, ki mecburiyetten gittiğin halde, çok özlüyorum seni.
Dayanamıyorum farklı yerlerde olmamıza.

bebısım nıye bu aksılıkler hep seni buluooo yaaa... yolda mı kaldın sen şimdi :26: aklım sendeee tlfnun cekmıyooooo ,çeksede hat gidip duruyo B diyorum kesılıoo

msjı cektım artık ne zaman iletilir sana kestiremıyorum Allaha emanet ol,hayırlı yolculuklar aşkım

ayy ben bu gece uyuyamam yaaa :18:insallah kazasız dönersin yuvamıza

Ömrümün sadece tek gecesinde de olsan...
Ölüm uykusu da olsan fark etmez.
Bir kere nefesinle uyuyayım!
Uyanmasam da razıyım..

Kalbim yaralı
Gönlüm yaralı
En güzel yarınlarlaa
Sen açtın Aramı !

acıyor,acıyor,acıyor
her yolu denedim bitmiyor
kalbimin ortasına bıraktın batıyorrrrrrr

Canım hastanedesin halen geceyi de orada geçirdin, bunaldın iyice. Zaten kafan rahat değil. Aklın bende ve işlerinde.
Sende haklısın babanın durumu iyiye gitmesine rağmen, endoskopiye de alınsın sonucu öğrenip hemen geleyim diyorsun.
İnşallah fazla bekletmeden en kısa sürede alırlar ve sende zamanla dönersin buraya.
Bugün birbirimizi göreceğiz ama eminim ben.

Keşke biraz düşünceli ileriyi gören biri olsaydın, sonuçta görünen köy kılavuz istemez.
Şimdi senin acını tüm aile senle çekmek zorunda...

sandığımdan çok daha fazla kapılmışım ben sana seni kıskanıyorum. bil de ona göre davran.
beni sev, bana aşık ol.
sonra gel senden hoşlanıyorum de.
bundan sonra Türkçe Hocam değil de sevgilim ol

Seneler geçmesine rağmen halan ilk günkü gibi kalbim atıyor aramızdaki yollara rağmen her şekilde yanımda hissediyorsun günler aylar çarçabuk geçiyor az kaldı sevgilim haziranda o okuldan mezun olup geliceksin yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…