Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olamazz ...ama seni özlememem gerekiyordu.
:18::18::18::18:

Nefes almaya mecburiyetim kadar çok seviyorum seni dersen ben senin yoluna seve seve adarım bu ömrümü.. Biliyorum beni hep böyle masum ve özel seviceksin... Varlığına minnettarım...

Son düzenleme:
Benim gözyaşlarim mutluluk getirdi mi sana...
Bulamazsin benim gibi seveni demiştim benim kadar seven oldu mu?
Seni sevmek bir ölüden karşılık beklemek gibiydi...
Aşkı başka bedenlerde aramakla hata yaptın aşk bendim sen zaten aşık değildin benimle birlikte gerçek aşkı sevgiyide kaybettin....

evet çok yetenekli olmayabilirim belki ama seni sevmek konusunda benden daha iyisini bulamayacaksın

ssss bana bakkkk!!! cok tehlikeli hareketler bunlar!! seni ben ele gecirsem naparim biliyor musun? eminim bilmek icin olup bitiyorsun hahaha neyse bu arada sessiz durup, bana ciddi ciddi bakip ve agzindan cikan tek cumle "seni istiyorum" ken ne kadar dayanilmaz oldugunu anlatmama gerek var mi bilemiyorum aklimi basmdan aliyorsunnnnnnn

Seni çok seviyorum,iyileşeceksin ,sen çok güçlüsün,bakma ağladığıma korkumdan,sensizliği düşünememekten...Her şeyimsin,iyileş hemen n'olur...

uzanamam ben sana bu acıtır canımııı... sen ne zaman ki beni twitterdan takip etmeye başladın o günden sonra ben senin twitlerini de seni de takip etmeye başladım be keşke yapmasaydın keşke.

tek olsun,kız olsun,zamanında gelsin,bizim olsun:))kuzum hoşgeldin dünyamıza,sağlıkla İnşallah..

Anladım bu son durak
Beni anılarla yalnız bırak
Tutmam gereken bir matemin var
Hislerin var unutmam gereken
Yanar yanar durur
Kalbim kan ağlar ağlar durur
Senin bende kalan günahın var
Sözlerin var unutup gittiğin
Es nereye istersen
Nerde çok sevdiysen uğra bir geçersen
Maziyi savura savura es
Deli rüzgârlarla kalbimi bir arada
Tutamam yaşayamam
Son nefesim ol içime es
Ne zaman istersen aynı yerdeyim ben
Eskaza sevmişsen kalbimi kavura kavura es
Deli rüzgârlarla yüreği bir arada
Tutamam yaşayamam
Son nefesim ol içime es

Mustafa ceceli - es
dinlemeni isterim. ben bayıldım !

Gidiyormusun diye sorma bana,gonderen sensin..
Ne terk etmeyi istedim seni nede daha yasamadigimiz bu aski topraga gommeyi..
Senin kadar ofkeliyim bende,senin kadar endiseli..Bir dokunusunla bin kenti yakacak gucu verirdin bana ama inandiramadim seni..
Sen sorgularken beni kafanda,ben gozlerinin icine bakiyordum kuskuyla..
Birtek sozun baglardi beni sana,oysa sen hep susmanin koynunda..Askin icine girdimi birkez kusku,teslim alir bedenleride..
Sutten cikmis ak kasik degildim ama yalani sokmadim iki kisilik dunyamiza..O dunyaki bazen minicik bir odada,bazen kentin ortasinda sekillendi..
Nasilda guzeldi...Zaten varsin diye hersey guzeldi ama inandiramadim..
Ahh bu sorular,yasamak varken sevdayi delice,niye bogariz sorularla..??
Ben ask dedikce sen dur dedin,ben seninleyim dedikce sen hayir dedin..
Zaten az konusan sen,olumsuz ne varsa bulup cikardin ortaya,bense hic birsey diyemedim..
Nekadar zarar vermisim sana meger,nasil degistirmisim seni,oysa hic boyle dusunmemistim..Kimseye zarar vermek istemem ben,kimseyi oldugundan farkli bi hale getirmek istemem,ama oyle oldu iste..
Demekki gitmenin zamani simdi..Cocukluguna siginir atlatirsin bu aciyi,ne sevismelerimiz kalir aklinda nede sevda sozlerimiz..
Rahat degilim diyordunya rahat ol artik,guluslerini saklaman icin bir neden kalmadi,tedirginliginin sebebide kalkti ortadan..
Biliyormusun birtanem gidisim yurekten degil zorunluluktan..
Sanmaki bu toy sevdayi baska kimliklere tasirim,sanmaki benden sakladigin gulusleri yalanci yuzlerde ararim,senide gotururum yuregimde,herzaman yoklugunu tasirim..
Bulup bulup kaybettim seni bebegim,ne yazikki toz duman edemedim kuskularini,ne yazikki kalamadin bana..opucugumun kokusu kalacak kapinin esiginde,kokladikca bizi bir yanlisa mahkum ettigini anliyacaksin..!!! TAMAMEN BUNU SÖYLEMEK İSTERDİM GİDİŞİM ZORUNLULUKTAN DAHA FAZLA KALAMAZDIM ZİRA GÜCÜM TÜKENMİŞTİ ARTIK BİLMEDİĞİN ÇOOOOKK ŞEY VARDI ANLATAMADIKLARIM SANA O EVDE NASIL KALABİLİRDİM NASİP DEĞİLMİŞ SENİNLE ............

Son düzenleme:
'SENİ ÖYLE ÖZLEDİM Kİ....'
yazdım :S
lütfen cevap vermeeeeeeeeeeee
ve verdin.
yapma canımı acıtma hele bana hayatım hiç deme nolurrr

bende dayanamıyorum...
bende özledım..
bende senın yanında olmak ıstıyorum...
ama bu şekılde değıl.. aıleme sırt çevırerek değıl..
evlenmek ıçın çok erken..
üstüme gelme nolur..
sevmedığımden değıl, çok sevdığımden yapıyorum bunu anla....

kanayan yaramsın
hiç dinmeyecek sancım
intihar etmeye gücüm yok
gel öldür beni
yaşatamıyorsun bari öldür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…