Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yavrum.. seni çok özledm annem.. biliyorum geleceksin bigün koklıcam doya doya öpücem seni ısırcam. seni babandan kıskancam kavga etcez.. bebeğim 4 sene oldu babanla evleneli ve 4 yıldır seni bekliyorz sabırsızlıkla.. bir an önce gel tatlım baban her ne kadar beni üzmemek için belli etmesede biliyorum o da çok özledi seni.. canım bebeğim seni çok seviyorum daha fazla bekletme bizi..

seni karşıma çıkardığı için Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun
bi ses insana bu kadar huzur verebilir mi yaa
biliyorum sevgilim, benim de seni ne kadar özlediğimi tahmin bile edemezsin

Hala seviyorum belki seni ama bil ki bir o kadar da nefret ediyorum. Yaşananları, yaşadıklarımızı bir çırpıda attık çöpe. Olsun. Böylesi daha az can yakıyor. Bıçak gibi... Unutabilecek misin ama beni merak ediyorum? Ağlayacak mısın arkamdan adımı her duyduğunda? Ya da en çok merak ettiğim pişman mısın? Ben en çok galiba bunu istiyorum. Pişman olmanı... Yaptığın yanlışlar yalnız zamanlarında bir bir çarpsın suratına. Ben de huzur dolayım. Çok yaraladın beni, çok... Oysa ne kadar çok sevmiştim, seviyorum seni... Aklıma geldikçe yaşadıklarımız, eşsiz mutluluğumuz gözyaşlarım yalnız bırakmıyor beni. Ama olsun. Her şeyin bir sonu olduğu gibi bunun da sonu varmış demek ki...

seni boş bırakmaya gelmiyorrrr anlaşıldıı..... hoş akıl hocalarında çok senin... pek bi çosmussun bu aralar !!!

dur sen durr ben sana napcamı biliyorum.. şuan sinirimden ölsemdeeee üç maymunu oynuyorum ama yakındır söylemesi ''intikam''kelimesi bile az gelecek sana...

o kendini bilmez akıl hocaların varyaaa ,sana ededcegım eziyeti kendilerine sıcramasın diye seni b.k gibi ortada bırakacaklar..bakalım ozaman ne halt edeceksın..

evet hayatım dedığın gıbı çok sıkıcı bır gün bugün..
yanında olsam ya şımdı, neşenı yerıne getırırdım hemen
senı sevıyorum

Hiçbir hayale sığdıramadığım Tek gerçeğimsin..
Sevdim İşte!
Öteside yok gerisi de...

kıskanclık öfke karısımı bişi olustu sayende sana kusmemek,kızmamak için zor tutuyorum kendimi..

allahım neyi kımı kıskanıyorum benyaa... kaynanamın o treni kacırdı oğlum demesinimi sonra sana zorla facene ekletmesinimi bu mu yani... evlide olsa aynı köylulermişşş pehh... sen boyle yapıyosun yaaa benım şuan hisettıklermı aynısını kızın yasasın insallah...enıstem eskı kırıklarını faceden tvitten aratıp eklesınde goreyım ben o gorumcemın halını senın surat ifadeni... evli adamın kafasını bulandırmak eski defterı acmak nası oluyomus görrr.... insallah aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…