Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadasim anlamiyorum,neden hala benim koydugum profil resmi duruyor facebook'ta..
o degil etiketim bile duruyor? Salak misin?? sana 2.5 ay once dedim "kaldir onu" diye.
Ayrildik,engelledin,sildin. neden hala o resim profil resmin. Sen var ya cok amacsizsin. sen daha ne istedigini bile bilmeyen bi insansin. biliyorum pisman olacaksin.eminim,gorursun kimse ben gibi olmayacak.
bence sen de bunu biliyosun ama buldun bunaldin.bulamayinca da beni bulmaya calisacaksin. ben hakettigim aski yasarken sen pisman perisan "ariyor" olacaksin.
"iyi ki" ayrildikkk
"mutluluklar benimle ,elem yok olsuuuunnnn"

o kadar yorgunum ki artık, hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum...
bir an önce gitmek istiyorum buradan...
gitmek ve kurtulmak...
istemiyorum hiç kimseyi...
hayırlısıyla bir an önce tayinim çıksın ve Allah başka sıkıntı vermesin....
herkeste mutlu olsun, sen de dahil...

Son düzenleme:
senin kadar gurursuzuna da rastlamadım vallahi.
ağlayıp zırlamaların baydı artık.
erkek gibi davran biraz ya erkek ol.
bundan sonra güçsüz erkek mi, tövbe.
git çiz kendi yolunu düş yakamdan.
uzak dur yeter, baydın.

Son düzenleme:
Zaman akıp geçiyor ben daha da heyecanlanıyorummm
Çok az kaldı sayılı zamann beraber uyumamıza az kaldıı

yanımdayken gözlerinin içi gülüyor. o ışıltı içimi eritiyor. ama sen nişanlı ben de evliyim. senden uzak durmam gerek...

Çok zorluyorum seni, çok üstüne geliyorum ve bunları hak etmiyorsun biliyorum. Ama 1 tanecik bile olsa benimde haklı olduğum bir konu var değil mi?

Teoman'dan Kadınım'ı dinle... Gözlerinden 2 damla yaş süzülmezse, bende Pelin değilim!

Telefonda neşeli konuştuğumda resmen şaşırıyosun hayrola neden böyle mutlusun diye
Resmen 'sürekli mutsuz,trip yapan' imajı çizmişim kafanda

Sahi ne demişti şair '' Artık gelsende bir gelmesende bir ''

Sevdiğim insanlar mutsuz oldummu banada geçiyor, sanki yüreğime bir camış oturuyor sanki kalbimde filler tepiniyor bildiğin acı çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…