Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haftalardır yazdığın destansı mailleri okumamış olmama rağmen bana yine yazmanı istiyorum.
Bu nasıl bencillik di mi? :26:

İyi dayandın bakıyorum, 6 saat oldu. Gerçi senin 8 saatlik bir rekorunda vardı değil mi? Pardon.

yeter artik YETERRRRRR!!!! Cok ozledim, cildiricam, cikip disari bas bas bagirasim geliyor. Don artik su gorevden!!!! Sensiz gecirdigim her gun, senden habersiz gecen her gun omrumden bir kayip gibi. meger ne cok alismisim ben sana! icimin guler yuzu!! cok ozledim, tatli gulusunu, o guzel sesini "ben cok konusmayan bir adamim" diyip saatlerce suren muhabbetini
Seni cok ozledim gel artik!! Allah im biliyor kavusacagimiz ani nasil sabirsizlikla bekliyorum.. Seni cok seviyorum... Allah a emanetsin guzel gozlum

iyi ki geliyorsun babacığım, ev sahibiyle bari sen uğraşırsın bana sinir geldi de.....

Öyle çok hissediyorum ki pişmanlığını...
Ama dur tatlım bu daha başlangıç!

nolur sürekli bisiler yaz.sen yaz ben okuyayim.yüzüm gülsün.özlemisim böyle gülmeyi.kalbimin carpmasini.yaz lütfen.sürekli yaz.sen yaz ben okurum .ama iyi seyler yaz lütfen..buda bitmesin..

Aşk'ı meşki boşver....dostluğun benim için o kadar önemli ve değerli ki,canımsın canım

Son düzenleme:
Sevgilimm, sırf sonrasında güldürebilmek için yüzünün somurtuk olmasına bayılıyorum.

Canim siskom küstün mü simdi sen bana yani? :26:
Ama insan hic biricik sevgilisine küser mi?

Bugün tam 13 gün olmuş. İçimde tuhaf bir sıkıntı var, uzun zamandır olmuyordu. Uzun zaman dediğim, birkaç gündür.

Umarım iyisindir. Sen üzülme sevgilim, hiç dayanamam ki ben, sen hiç asma suratını.

Hep güldürecektim seni oysa, ''telefonda sabaha kadar gülebilirim seninle böyle'' demiştim bi keresinde. O telefonda adın yanıp sönmeyeli 13 gün olmuş. Ne çabuk geçiyor değil mi, tam 3 hafta önce yanındaydım.

Umarım iyisindir, umarım mutlusundur. Bir başkasıyla bile olsa, mutlu olmanı isteyecek kadar çok seviyorum seni.

Ben de istemedim değil, istedim. Benle ol, benle mutlu ol istedim. Olmadı, yapamadık. Mazeret de aramıyorum uzun süredir. Uzun süredir dediğim, 2 gündür. Üzgünsen dayanamam. Ben üzülürüm, hiç sorun değil. Sen iyi ol sevgilim.

Bugün bahsettim senden biraz, seni hep kötülüyorlar, ben öyle de anlatmıyorum aslında. Dönmez, diyorlar. Dönmeni istemiyorlar. Siz olmazsınız artık diyorlar. Beni öldürüyorlar sevgilim. Gelemiyorum sana Düğüm düğüm oluyor boğazım, konuşamıyorum.

İstedim, istemedim değil. Şu an yanında olmak istedim. Olsun sen mutlu ol, yanındakiyle.

İyi uykular sevgilim...

Son düzenleme:
Sen çok okuyan bir kişisin ama burda ne işin olur ki hani olur yaa mesela benim başıma geldi aklımdaki soruların tek cvbı pat diye karşıma çıktı fotolar o lanet olası sarışn srtkle olan işte belki bu yazımda senin karşına çıkar pat diye dilerim ki sende en çok sevdiğin kişi tarafından ihanete uğrarsın tıpkı senin bir çok kişiye ettiğin ihanetler gibi bir bir suratına çarpar

Son düzenleme:
farzetmeme bile gerek yok sen beni başka kalplerde başka kollarda çoktan unuttun. ben mi? ben unutmak için çabalamıyorum, hatalarımdan, fazla fazla kendimden ödün vermemden ders çıkartıyorum. her şeye rağmen pişman değilim. içim rahat. kıymet bilmeyen hep sendin. pişmanlığı sana bıraktım. ama olacağını da hiç sanmıyorum. ancak o gittiğin kollardan benim sana olan anlayışımı ve sevgimi görmezsen pişman olursun. öyle pişmanlığı ben ne yapayım? sen varsın diye geldiğim şehirden, sen varsın diye gidemediğim şehirden istediğim an dünyanın öbür köşesine giderim. bu şehrin hiçbir anlamı yok.

Son düzenleme:
Pişman olacaksın benim gibi birini asla bulamayacaksın..

Bu arada biliomusun ah ettim sana. İnşallah mutlu olmasın diye .

İçin yansın ben diye ..

Keser döner sap döner , gün gelir hesap döner .

Yaptıkların yanına kalmayacak bunu bilesin ...

bitanem bu iş nereye doğru gidiyo? dün akşam o kadar mutlu oldum ki aynı derecede de üzüldüm. ne olacak böyle?

Şimdi de "yavru" olduk iyi mi?
Ah be bebemmm nasıl büyütecem ben seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…