Herkes unut artık onu çok üzdü seni diyorlar ama bir başkasıyla olamıyorum. Deniyorum aslında ama hala seni özlüyorum... seni özlediğim heran kendime kızıyorum nasıl bunu yapabiliyorum hala kendime diye ama elimden birşey gelmiyor.
Keşke hiç tanımasaydım seni, öyle bir insan yaptın ki beni herkesden şüphelenir oldum.
Hiçbirşey bu acıyı silmeye yardımcı olmuyor. Ne kadar sevilirsem seviliyim beni salak yerine koyduğunu hiç unutamayacağım hemde kaç kere. Nasıl inandım sana her seferinde hep kandım ama hep aynı acıyı yaşattın ama ısrarla ben kendimi kandırdım değişeceğine dair. bak aylar geçiyor ben hala yaptıklarını unutamıyorum. Ben seni tanımadan önceki ben olmak istiyorum yine. Çünkü biliyorum aylar geçsede unutamayacağım.Yüzüm gülüyor, hep adını anmamaya çalışıyorum ama içimde hep acı var. baktığım heryerde hala anıların var. Herşeyi bırakıp gidesim var burdan, senin sıkıntın yetmiyormuş gibi hayat iyice zorluyor beni. Ne kadar dayanabileceğimi denemeye çalışıyor. Herkesin bildiği o güçlü kız kalmadı artık. Bu yaşıma kadar tek göz yaşı dökmeyen ben son 1 ay içerisinde o kadar çok ağladım ki. senden ayrıldığımda bile ağlamamıştım ama artık dayanamıyorum hiçbirşeye. Bir defter aldım geçen gün kendime. Hergün yazıyorum. İnsanlara olan nefretimi kinimi kusuyorum ama en çok sana. Olurda bir gün dönersen yaptıklarını unutmamak için.. Ama dönme. Kendimden emin olamıyorum hala bazen. dayanamam çünkü yine eskisi gibi. inanarım salak gibi.
Ben daha gidemem burlardan onun için sen git mümkün olabildiğince uzaklara. Mahalleyi bile değiştirsen yeter. Ansızın çıkma karşıma, eskisi gibi bakma bana, hatırlatma kendini.....