Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hasreti yaşatan Yüce Yaradan,birgün kavuşmayı da nasip ederdi kuşkusuz..

Haziran bana yeni yaşımı (hiç alışamasam da ) sana da tayin yerini getirecek.
Her ne kadar çaktırmasam da çok heyecanlıyım...

Ohoooooo bir merhabanla titreyeceksem vay halime!!!!

sen duygularını ben gibi akıtamassın ama
yinede merak ediyorum kafandan geçenleri o an..
uzun bir zaman sonra farklı bir heycanla...

Beni o kadar üzdün ki hemde bir hiç uğruna yarın öbürgün arkana bile bakmadan sileceğin kişiler için beni karını çok üzdün.Asla artık senin o şımarık arkadaşlarını çekmeyceğim senin için katlandığım şeylere katlanmayacağım senin için vazgeçtiklerimi yeniden kazanacağım.Beni o kadar ağlatmana ne gerek vardı.Artık seninle konuşmak bile gelmiyor içimden bakalım bu hatanı nasıl telafi edeceksin ama edemezsin ki o günü yaşanmamış sayamazsın.Senin o pislik şımarık uyuz lanet arkadaşlarını ve dedikoducu eşlerini bir daha gözüm görmeyecek yoksa ağzıma geleni söyler olayları büyütürüm iyice.Sende ya arkadaşlarını seçersin yada karını.Böyle davranmanı haketmemiştim..

çok mu güzel olmuştum bugün.
senin o bu ne güzellik diyen dillerini yerim.
sen benim sevgilim olsana yahu

Balım'ı sıkıştıran şeyyyyy canımı sıkma canını sıkarım diyen ağzını yiyim senin yaa boynumla kavga ediyorsun resmen eşek aşkım ya biliyorum çünkü dün hiç konuşamadık,msjlaşamadık sıkıldın tabi bir yandan kıvrandığımı bilmen ağrıdan ama bak şimdi şimdi kendime geliyorum daha da iyi olucam inş.sen böyle hep sev beni seni yerim ama ben yaa

hayatımın anlamı seni çok seviyorum. keşke daha önceden tanısaydım seni sensiz geçen günlerime yanıyorum. 2,5 senedir birlikteyiz ama sanki ömrüm boyunca vardın hep yanımdaydın.hep aşkımdın canımdın vazgeçilmezimdin. bana bütün acılarımı unutturan sensin allahıma binlerce kez şükrediyorum sen bana en güzel hediyesin. seninle evlenip kavuşacağımız günü iple çekiyorum çünkü seni herşeyden çoookkk seviyorum

O kadar içten yazmıssın ki ne zaman evlilik merak ettim :)

Minniiimm seninle geçen 1 gün harikaydı:) Keşke hep böyle yakın olabilsek böyle hani can ciğer kuzu sarması gibi dipdibe:) Ben istanbul'a taşınsam ya

canımm

kuzummmm

bitanemmm

seviyorum seniiiiiiiiiiiiii............

Aallahım iiyi ki seni bana beni sana yollamış,buluşturmuşş

Her seferinde beni sasirt diye bekliyorum ama sasirtsan sasirdim gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…