Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozledim ozledim çok ozledim. sadece iki gün önce yanındaydım ama dayanamıyorum artık. bu şehre bu aptal soğuk insanlara dayanamıyorum. artık senle beraber yaşamak istiyorum. bu şehri arkamda bırakıp senle beraber gitmek istiyorum

Aşkım yaa kısmette neresi var merak ediyorum ama neresi olursa olsun hiiç önemli değil hayırlısı olsunn

goruselim yavrum isten cikmana bi kac 4,5 saat kaldi. o 4 saatin 3 saati, kil tuy, dus, sac bas derken gecicek. geri kalaninda da bi film izlerim. sonrada bi bakmisimm seni gormusumm

Sevilirken bilmedin mi?
Ben söylerken gülmedin mi?
Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın?
Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda

büyük elticim seni seviyorum,gerçekten..keşke birbirimizi daha önceden bu kadar iyi tanısaydık,dolduruşlara gelmeseydik

Vay be..Demek öyle..Fare dağa küsmüş ama dağın haberi olmamış...

Yani kısaca tın tın da tın tınnnnn.... Bir diğer deyişle vız gelir tırıs gidersiniz....

sen uzaktasınnn.... yine kendi kendime sormadan duramadıım.. niyeee seni böyle istiyorum diye bulamadıımmm...

nette düşe kalka bi hal oldummm yahuuu kabloları nasıl bağladıysam artık gevşek bi nete sahibiiim kendimii tebrik ediyooor önümde saygıyla eğiliyoooruuumm

Gülerken de ağlayabileceğimi seninle öğrendim ben.

Son düzenleme:
Issız bir akşam ya da gecenin sabahında,içimde türlü acılarla sensizliğe uyanacağım bir gün olacak.Sonra yavaş yavaş özleyeceğim.Görüp duyduklarım öfkelendirecek bazen.Kızacağım.Yanımda olsan çözülecek belki her şey.Sonra yavaş yavaş uzaklaşacaksın.İlgin azaldıkça aklıma türlü sorular gelecek.Sonra bir gün öğreneceğim soğuk tarafını ısıtan bir sevdiğin olduğunu.Sen beni sevmelere layık mı görmedin bilmem de ben seni sevdim.Bir yaz sıcağında bürünmüştüm ya sana yine bir yaz sıcağında yavaş yavaş ayırıyorum parçalarımı senden.Aşkta umudun olmak umuduyla:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…