Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
♥___/\___/\___/ \___Bu benim normal kalp atışım;.

_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_Bu sen yanımdayken;

__________________Bu da sen yokken...... ♥ :)

Canım sevgilim,hayatım bak
3 yıl oldu hala mı beni tanımadın bana basında , sonunda ya da içinde herhangi bir yerde "yasak" kelimesi geçen cümleler kurma. bak böylee söylediğine pişman ederim seni. benim yönetilmeye ihtiyacım yok. ne giyeceğimi ne yapacağımı ben zaten bilirim hemde senden daha iyi bilirim. beni yönetmeye çalışmaaaaaaa

Unuttuğun kız kardeşin doğum gününü kutladı. Bana ne zor bi seçim yaptırmak istediğinin farkında mısın... Daha ne kadar parçalanacağım aşk için? Daha ne kadar arada kalacağım abim ve sevdiğim için... Yeter artık mutluluğuma gölge düşmesinn!!! Yeterrrrrr!!!

gerçek sevgi nasıl olurmuş hala öğrenemedim ben..
senin beni gerrçekten sevdiğini zannediyordum.
2 senemi seninle geçirdim ben.
17 yaşındaydım seninle tanıştığımda...
hemde ne tanışma.
aşık olmuştum hissediyordum.
birgün 'gökyüzünde bir yıldız tut ve birşey dile' demiştin.
seni dilemiştim.
o zamanlar canımı bu kadar çok yakacağını tahmin edemezdim.
o zamanlar ben can yanması nedir bilmezdim.
canının acısından ağlamak dese biri ya bıçak kesti sanardım ya da biryerlerden düştü ama gerçek acı o değilmiş ben o gün anladım.
can yanması bambaşka birşeymiş çok başka...
mideme kramplar girerken, gözlerim şişene kadar ağlarken ben anladım can yanmasını.
yolda gördüğüm herkesi sana benzetipte ağlamamak için kendimi tuttuğum zamanlarda yandı asıl canım.
aldatılmayı geçtim artık ben.
hazmettim, sorgulamayı bıraktım, düşünmedim.
ya aklıma gelişlerin, iyi anılar?
onları niye alıp gitmedi ihanetin?
bu hayatta içimde ölen 2. kişisin sen.
ölüm acısı ne demek senden önce de biliyordum.
anneannem öldüğünde de yaşamıştım bu acıyı.
ama anneannemi kendi elleimle toprağa verdim ben.
sen, sen hala girmiyorsun o toprağa.
öldürüyorum seni içimde ama yeniden diriliyorsun.
kimseye anlatamıyorum içimdekini.
mutlu gözüküyorum, rol yapıyorum, kandırıyorum.
olmuyor ama, öyle bi an geliyor ki içimdeki ses gün yüzüne çıkarıyor herşeyi.
doğru seni hergün öldürüyorum ama gömemiyorum.

Yapmayın artık şunu yapmayın lütfen!!!
Elbiselerim,saçlarım hakkında konuşup durmayın!!!
Çok beğendiyseniz siz de giyin,siz de boyatın aynı renge saçınızı! Yok beğenmediyseniz kendi zevkinizi taşıyın!
Susun artık rica ediyorum!
Kulağıma hepsi bir şekilde geliyor!
2 senede anladım ki; burası çok büyük bir yer gibi görünse de insanlar öyle küçük ki!

Üfff yaa ne garezin var millete yaa arabaların arka sileceğini söküp koparmışsın.... Gerizekalı travesti...

Şimdi sadece gülüyorum ne kadar safmışım ben yaa.Suç bende değilki ama sende.Benim yaşadıklarımı Allah biliyor.Benim hakkımda en ufak kötü bi şey düşündüysen, söylediysen, yada dal geçtiysen hepsi fazlasıyla senide bulsun ne diyim ben artık.Defoloup gitte kurtulayım senden artık.haydi canım bay bayyyyyyyyyyy.

saat sabahin 5 i. ben uyumadim. sarki falan dinledim. sen yaklasik yarim saat veya bir saat sonra kalkip ise gideceksin. dondugunde uyanmis olurum sanirim anca. ya lafi dolandirip duruyorum farkindayim ama.. ne bileyim kendime bile zor itiraf ediyorum. dilimin ucuna geliyor bazen seninleyken soyleyemiyorum. neyse. iyi birisin. seninle her gunum cok guzel geciyor ya neyse. ben seninle oyun oynamayi, bu yasta bi daha yapacagimi dusunmedigim kosusturmaca, sasirtmacalar, saklambac, baseball, ve amerikan futbolu gibi seyleri seninle oynamaktan cok buyuk keyif aliyorum. ha bi de izledigimiz filmlerden, seni gidiklamaktan, senin tarafindan gidiklanmaktan fln da. ve tabi daha bi cok sey ! uf neyse amma laf kalabaligi ettim. sonucta yalnizca iki kelimelik bisey soylicem. o da sanal ortamda ve sen okuyamayacagin halde hala bi tuhafim! uf neyse! Seni seviyorum! oh.. soyledim rahatladim. gerisini sen dusun. sevdirdin iste sonunda kendini. eeeeeee bu sorumluluga katlanacak guc omuzlarinda var mi gorucez. mucx. bye (((=

bizimde küçücük bir bebegimiz olcaktı hani....
hakeden haketmeyen herkes mutluluga erişti bak...
ya ben...ben bunu mu haketmiştim .Artık gözleri senin gibi bakan bir kızım olmayacak.

canım çok duygulandım ne diyeceğimi bilemiyorum, çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin, duaların için.. amin, inşallah Allahım tüm sevenlerin kaderini bir yapsın. senin de o tertemiz yüreğinle sonsuz mutlu olucağına inanıyorum

Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim..
Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti.

Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim..
Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…