Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaarıııııııııışşşşşşşmaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Canım yaşadıklarımı bir bilsen....herşey çok güzeldi keşke sen de yanımda olabilseydin bu özlem beni artık çok yordu...

Artik goruselim cok cok cok ozledim sanieim gorusmemiz temmuzu bulucak.
Tabi sende tatile gitmezsen. Neyse sabredebilecegime inaniyorum. Seni cok seviyorum

simdi ben sana yarin ablamin oraya gidiyorum gorusemicez belki gece orda kalirim ertesi gunde gorusemeyiz haftasonuda zaten calisiyorum dedim ya.. sende ustune benden mi kaciyorsun dedin ya.. aksaminda gercekten gidecekmisin diye msj attin ve sonrasinda facete yine sordun ya.. iste.. ben bi fena oldum. gitmemisken, daha yarin bile olmamisken, senden ayrilali daha henuz 5 saat olmusken, sanki gitmis kadar oldum. nasil bi bilinc altidir bu? simdiden burnumda tutuyorsun. yarin gitmeyip sana mi gelsem diyorum ama bir gun veya bi kac gun ayri kalmak bize iyi gelicek. ozlemek istiyorum seni

sabah sabah psikolojimin içine ettin facebooku açar açmaz karın ve çocugunla remini gördüm seninle geçen 4 yılımız gözümün önünde geçti birden gözyaşlarıma da hakim olamadım. biliyorum hatalı olan benim. keşke zamanı geriye çevirebilsem keşkee belki o bizim cocugumuz olabilirdi

sen ve ben çok farklı karakterleriz. bakmak ve görmek aynı kavramlar değildir herkes aynı noktaya bakabilir ama farklı şeyler görür geçte olsa anladım ki biz hiçbir zaman ortak bir nokatada buluşamayacağız. gerçekten bir kadını mutlu edebilecek hiçbir vasfa sahip değilsin( kimse 4/4 lük değil ama sen 0 ında altındasın) . sana katlanıyorum çünkü çocuğum var evladıma kıyamıyorum henüz 2,5 yaşında.. sana katlanıyorum çünkü kendi ailemde çok geri kafalı... sana katlanıyorum çünkü finansal olarak çok güçlü değilim ( çalışıyorum ama kazancım bir ev kiralamaya ve çocuk bakmaya yetmez)...
kendini vazgeçilmez zannediyorsun biliyorum eğer benimde gücüm olsaydı öyle bir vazgeçerdim ki senden sen bile bir kalemde bu kadar kolay nasıl silinip atılırmış şaşırırdın. senin için ne yaptıysam olmadı. hani ağzımla kuş tutsam bu şuşun kanatları niye beyaz değil gibi saçma bir düşünceyle her zaman hevesimi kırdın hiç taktir etmedin hiç anlamadın. hani bazen bir insanı 40 gün sırtında taşırsın 1 gün yorulur bırakırsın o 40 günü olmamış sayarsın o 1 güne takılıp kalırsın ve herşeyde beni suçlarsın (kendin mükemmelmişsin gibi)
ama şunu bil gün gelecek kıymetimi bensizlik nasıl olurmuş yaşadığında göreceksin. bende mükemmel değilim her kul gibi.. fakat iddia ediyorum ki hiçbir dişi hatun seni çekmez tek dileğim bunu yaşayarak görmen...

Ne eşek herifsin sen ya!
Kime neyi ispatlıyorsun?
Tamam seninim,tamam benimsin!!!

EY YAR..... Aklıma koysam aşıyorsun.......Gönlüme koysam taşıyorsun........ Yüreğimde tutsam yakıyorsun......Söyle nerde zaptedeyim seni........ Elimde tutsam ..........kayıyorsun..........Gözümde tutsam akıyorsun........... Hayallerimde tutsam yıkılıyorsun......Söyle nerde kurdun meskenini....... Sen söyle artık sevgilii........Esir ettin bütün hücrelerimi......... Söyle sevgili nerde hazırladın yerini...Daha nerede tutabileyim sen....................

Öfff sanki çok işin var da...Çok mu zor günlük karne yazmak.......

birini bu kadar yakından tanırken onu kendine bu kadar uzak görmek ne garip....
sen benim yol tarif edemediğimi biliyorsun, ben senin burayı bildiğini ama tarif edemiyorum ve anlaşabiliyoruz....
hayat ne garip...
nereden nereye..........

Hayallerle başladığın bu yolda yapayalnız bırakıldın, en sevdiğin tarafından... Ayakta durmaya çalışıyorsun ve ben senin bu tavrına hayranım! Canım kuzenim bu gece senin için zor bi akşam, zor bi sınav... Oğullarınızın sünnetinde bir arada olacaksınız ya da enişte bey teşrif ederse bir arada olacaksınız! Sen çok güzelsin ve mutluluğu hakeden bir yüreğe sahipsin. Güçlü ol, bu gece daha güçlü! Seni seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…