Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ağzım kulaklarım da deyimini yaşıyorum şuan.
seninle konuşmak, hemde uzuun uzuun diyaloglarla nasıl iyi geldi anlatamam.
telefon numaranı da nasıl zekice bir numarayla verdin.
ben telefon numaramı kaydetmen için boş mesaj atınca da mesajların için boş kalmamalı dedin.
kalmaz merak etme sen.
haftaya görüşüyoruz o zaman.

Son düzenleme:
Her gün...
ALLAHIN her günü, birine aşık olmak ve seni unutmak için o kadar dua ediyorum ki ben ...

Nerden çıkacak biri ve benim kalbim ona çarpacak, aynı sana çarptığı gibi ...

Ben bir daha hiçbir zaman sadece kalbimle hareket edip , aptallıklar yapamayacak mıyım ?
O kadar mı yara aldım ki senden, o kadar mı tecrübe ettim ki ?
Aklım hep böyle başımda mı olacağım ? Armudun sapı, üzümün çöpü derken belki de kızkurusu olacağım .........

Ben , çok korkuyorum. Bir daha sende olduğu gibi teni tenime yanlışlıkla bile değse , vücudumdaki tüm tüylerin ayaklandığı biri olmayacak diye ...

Ben şimdi bile yaşayamıyorum ki bu ten çekimi ile ? Öyle biri çıkıp almazsa kalbimi senden bin bir kavga ile ! Ben ölene dek kalbim sende ve tenimin sana özlemiyle yaşayamam...

Nefes almaktan bahsetmiyorum. O çok sevdiğim deniz bile mest edemez beni mavisiyle ...

Nolur git artık kalbimden sevgilim ....

Son düzenleme:
insanlar ne kadar mutlu
nasıl ya gülüyordu o yanında
ben de gülerdim hem de çok gülerdim
gülerdim ve kızardım sana beni güldürme yemek yerken diye
bitmiyor
bu gece bitmiyor
her saniye aklıma geliyor o sahne
bitmiyor bu acı bitmiyor
yürüyen cenaze, ben
yine gece oldu
yine bitmeycek bu gece (
yine dediğim 1 sene
çekilmiş onca acının ardından gözlerimde o berbat sahne kaldı
yaşamak istemiyorum vallahi
lanetliyim ben
ben öküzüm
neyim ben
bunu hakedecek ne yaptım
of ofofofofofofo (

Her gün...
ALLAHIN her günü, birine aşık olmak ve seni unutmak için o kadar dua ediyorum ki ben ...

Nerden çıkacak biri ve benim kalbim ona çarpacak, aynı sana çarptığı gibi ...

Ben bir daha hiçbir zaman sadece kalbimle hareket edip , aptallıklar yapamayacak mıyım ?
O kadar mı yara aldım ki senden, o kadar mı tecrübe ettim ki ?
Aklım hep böyle başımda mı olacağım ? Armudun sapı, üzümün çöpü derken belki de babam turşumu kurar.........

Ben , çok korkuyorum. Bir daha sende olduğu gibi teni tenime yanlışlıkla bile değse , vücudumdaki tüm tüylerin ayaklandığı biri olmayacak diye ...

Ben şimdi bile yaşayamıyorum ki bu ten çekimi ile ? Öyle biri çıkıp almazsa kalbimi senden bin bir kavga ile ! Ben ölene dek kalbim sende ve tenimin sana özlemiyle yaşayamam...

Nefes almaktan bahsetmiyorum. O çok sevdiğim deniz bile mest edemez beni mavisiyle ...

Nolur git artık kalbimden sevgilim ....

Son düzenleme:
Kaprislinin tekisin kızııııımmm! Bıktım senin şu muhabbetlerinden heeee anaaaaammm bunaldım yaaa yiiiiaaaa

Lütfenn biri bu şarkının dublaj hatası olduğunu falan söylesinn yaaaaa radyoda calmasın yaaaaa ayar oluyorum heeee

[video=youtube;OFGBb-InPHA]http://www.youtube.com/watch?v=OFGBb-InPHA[/video]

son gun valiz hazirlama fikri iyi degildi kabul ediyorum.ama hastayiimmmmm,gider ayak olmadi biliyorum canimm

canım arkadaşım benim bitanem dostum gülüm balım
ah senin kazanamnı okadar istiyorum ki inan banaaa ah bi kazansan Allah ım yardım et ona ve bütün sınava girenlereee
canım arkadaşım güzel kalplim inşllah kazancaksın dualarım seninleee..

Beni bitirdiğin gibi kendinde bittin.
Ben yalnız kalmam hayatta.
Sen kendi haline yan şimdi.
Bensizliği tat, bak nasıl koyuyor anlayacaksın.
Sen pişmanlık duyarken,ben yeni hayatımı kurmuş,
oğluşumla mutlu mesut yaşıyor olacağım.

burdan bütün kk alemine sesleniyorum yarın lys sınavımın istediğim gibi geçmesi için dua eder misiniz? :26:
inşallah sınav istediğim gibi geçer.(amiiiiiiiin)

Sonunda sınav geldi çattı
İnşallah hakkımda ve hakkımızda en hayırlısı ne ise o olur
Umarım gönlümüzden geçen puanı alıp
Gönlümüzün istediği üniversiteye gideriz ..

Sesini duyamamak, yüzünü görememek zaten ayrı bir dertken seni oralarda o terör yuvasında silah sesleri arasında bıraktığım her gece sabah olmuyor...
Yoruluyor yüreğim çok yoruluyor.

gece orda ne işiniz var insanı kızdırıyosunuz?

bu kadar olur düşüncesizlik.yapmayın şunu ya yapmayın!

herkes çok kızdı size

Bi gıdımcık bile bırakmam hiç bi zerrenden çocuuuk yağmalarım seni Çoook seviyooruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…