Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her yıl şu senelik izin krizinden bıktım yaa bi çomak sokma sen bi dur yaa erkek dediğin herşeye burnunu sokmaz sen ne biçim bişeysin karın sana nasıl sabrediyo anlamıyorum eminim yemekten temizliğe kadar herşeyini eleştiriyosundur kadının ama sadece eleştiriyosun icraat yok .Gerizekalı çalışma arkadaşım şimdi kalkıp kafanı masaya masaya vurmak istiyorum çok sinirlendirdin beni çokkkk

Sana o kadar dedim dimi, kalk o yataga yatma diye!! Al iste yastigima sinmis kokun... Napicam ben simdi. Daha gitmeden deli gibi ozlemeye basladim seni!

Dal kırıldığı yerden, insan kırıldığı kalpten koparmışş....................

Ahh benim arkadaşım ne kadar kolay dimi işi saflığa akıl edemeye vurmak...

Davet edilmediğim bi düğüne gelmem evet... Ve ertesi günde sana hayırlı olsunda demem..

Ama sen kolayını bulmuşsun ben akıl edemedim illa davet mi bekliyosun diyip benim tebrik etmemi yanlış buluyosun öyle mi...

Bunun için konuşmuyoruz dimi.. Sadece benim yüzümden..

ikimiz yarıştık hep inadına
birimiz bıraktık hep oluruna
elimiz uzansa yeni bi ele yerimiz emanet geliyor bana

Son düzenleme:
Birazdan daha gunes gunu aydinlatirken son defa bulusucaz.. sonra iki ay yokum.. iki ay yoksun. Cok ozleyecegim. insallah hersey guzel olur...

Miinicik bir ışık var yüreğimde..Yanağında ki "gamzen" kadar küçük,gözlerinde ki heyecan kadar büyük ...Minicik ışık yüreğimde .Senin kadar sıcak,sevgim kadar keskin...

süper bir gündü abicimm yaaa

kız kardeş olma haklarımın hepsini sonuna kadar kullandımmm

iyi ki varsınnn

yaaa üzüldüm gerçekten mesajlaştık ama arkadaş olarak ilk kez ekliyordum..
kaldı ki saygı duyduğum birisin,önceden de tanıdığım birisin..neden böyle bir saygısızlık yapayım..:26:

Sensizlikten cok yoruldum ya.
Hüngür hüngür ağlamak istiyorum.
Ya da dur en iyisi senle kavga edeyim de bir şey çıkarıp, en azindan senden uzak kalmak icin sebebim olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç hayal ettiğimiz gibi olmadı bugün
inatlaşıyoruz artık, eskiden böyle değildik
ben kendimi haklı görüyom, sen de kendini
bakalım yarın nasıl olacak
böyle olmasını sevmiyorum,koca gün neredeyse hiç muhatap olmadık birbirimizle, ama o anlarda da düzelemiyorum işte, içime kapanıyorum sessizleşiyorum
iş işten geçtikten sonra adım atman bi anlam ifade etmiyo o an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…