Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok hainsin topaktaş.
İnsan annesini hiç özlemez mi?
Ben seni çok özledim,dün biraz da ağladım.
Sesin çok güzel geliyordu,mutlusun biliyorum ama
sadece bilgisayarı özleyecek kadar hainsin.

Hatunların gözü lens burnu estetik saçı kaşı boya olmuş insanlarda ne kadar güzelsin maşallah diyor. 50 sene önce yaşasak güzel kadınlar (!) bu kadar çok olurmuydu ki

kimse sen gibi olmuyor. ben canimi,sevdigimi,dostumu,sirdasimi yitirdim. her seyimi paylastigim sevgilim. hala benim icin sevgilisin.
bugun cok dokundu yoklugun bana.hep dokunuyor aslinda ..
dalga gectigimiz gibi beni bi sen anladin sen de yanlis anladin
isteseydin olurdu,istemedin olmadi.
icim yaniyor ama anlamazsin ki. uzulmezsin de sen buna.
artik beni gormeyen ama gordgunde de bos bakan iki cift goz var sende.
insallah toparlanirim tez vakit. 5 ayda bi nebze olsun kalktim ayaga insallah daha da iyi olurum

anlamını bilemediğim bir burukluk sardı yüreğimi :44:

Evli olmasaydın şansımız olbilirdi, ailendeki bütün yobazlara rağmen.

canım bak;annenin tüm çocukça hareketlerinden;benim aileme saygısızlığından;torun torun diye ölmelerinden sanki ben bu çocuğun üwey annesiymişim gibi muamelelerinden;gece yarısı kapımıza dayanıp şu çocuğa bi bakıp gidicem rüyamda gördüm diye zırwalamalarından;her gün işten geldikten sonra torununu alıp sağını solunu kontrol etmesinden bahane olarakta ^^şeyy kızım geceden siwri falan ısırmışmı diye bakıyorum^^demelerinden bıktım;usandım;yoruldum..ağzımda sıka sıka diş kalmadı..herşeyi herkesi kendi parmağının ucunda çewirmeye çalışan dıştan çok iyi bi kaynanacık ama içten pazarlıkçı olmaktan ileriye gidemeyen anneni artık uyarmanın wakti geldi..sende az ana kuzusu değilsin.aklın çıkıyo onu kırcam diye ama zamanla beni kendinden uzaklaştırıyosun.şayet ben senin annenle eşinin arasındaki, mesafeyi koruyamayacak biri olduğunu hatta en ufacık bi olayda annem yaşlı hasta diye acındırıp ondan taraf olcağını bilseydim emin ol ewlenme teklifini ettiğinde 32 dişimi çıkarıp eweeet demek yerine seni tanımam lazım derdim baktım olmuyo hiç bu yola girmezdim.ewet çok büyük problemlerimiz olmuyo belki ama sende biliyosun sinek küçüktür ama mide bulandırır...

Arada o gelse de aklıma... Sen tıpış tıpış dönsen de bana... El üstünde tutsan da beni... Ne bileyim... Sana tam teslim olamıyorum. Biz bir şeyleri kaybettik ama neyi?

Bu ittifağın sonu nereye gider ? Ediz Hun vardı eskiden..Gençlik filmlerinde kızdığı sahnelerde gözünü pörtlete pörtlete konuşurdu...Aynısı aynısı

Henüz daha nişanlanmadık ama nişanlım diye tanıştırıyoruz birbirimizi
seni ben yeeeeaaaarrriiiiimmmm yeeeeeeaaaarrrrrriiiiimmmm demek istiyorum sana
çok seviyorum seni ben, müstakbel nişanlım benim
bugün ofisime gelmen de ayrıca hoştu, şımarık sıpam benim

ne güzeldi seninle öyle konuşmak.
1 saatten fazla konuştuk ama 24 saat bile konuşabilirim seninle.
birde neydi o benden hesap sorar gibi tavırlar?
kendinde fark ettin zaten sonrasında.
hoşuma gitti ama bu ilgi.
bu arada bana tatlım deme gıcık oluyorum.

Yaşam sana ne getirirse kabul et.
Ama kimsenin hakkını ve özgürlüğünü almasına izin verme...!
Osho

Unuttum sayılır seni,
Bir gece geliyorsun aklıma
Bir de gündüz..
Unuttum sayılır...
Off
Bir fotoğraf karesi ancak bu kadar acıtır insanın canını...

Bayagi uzun zaman oldu o konuyu konusmayali.
Sen birsey demedikce bende sesimizi cikarmiyorum ama yavas yavas zoruma gidiyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…