Babam,canım...bu sene seni kaybetme korkusu yaşadım ve o an anladım ki sen benim canımsın,gülümseyen diğer yanımsın..senin için o kadar çok şey yazmak istiyorum ki anlatamam..birbirimize çok kızdığımız,kırdığımız,üzdüğümüz zamanlar da oldu ama hep benim yanımdaydın.aslında eksik kalan diğer yanımdın..anlatamadığım,sevgimi ifade edemediğim ama gözlerine bakınca kendimi gördüğüm diğer yanım..biliyorum benimle hep gurur duydun,çok iyi biliyorum bunu..ve sen de bil ki kızında seninle hep gurur duydu..vicdan ve merhamet ne demek,iyilik nasıl bişey senden öğrendim ben..Şükretmeyi senden öğrendim..pes etmemeyi,hep gülümsemeyi senden öğrendim..Rabbime binlerce şükür senin evladınım...babam; sevdiğim,gurur duyduğum diğer yanım...babam;kaybetmekten korktuğum,gözlerinde kendimi gördüğüm,anneme olan aşkına hayran olduğun insan..hayatımda ki en güçlü erkek...günün kutlu olsun...
Ve sevgilim,çocuklarımın bi tanecik babası canım eşim...baba olmayı çok hak eden ve evlatları için herşeyi yapabilen cancağazım,evimizin direği:))..çocuklarımız İnşallah senin gibi olurlar..seni seviyorum,günün kutlu olsun..