Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana "harcama beni " deme-- harcamıyorum. " gururum el vermıyo , hazmedemıyorum" dyorum ya yalan aslında. benım sadece cesaretim yok tekrar sana

bugünde konuştuk.
anlayamıyorum ama her öğrencine mi böyle davranıyorsun yoksa bu ilgi bana mı özel? :44:
kendimi kaptırsam aşık olucam nerdeyse ama daha duur!
senin hislerinden %100 emin olmadım aşık falan olmam ben akıllandım.
seninle konuşurken sanki o'na ihanet ediyormuşum gibi geliyor ama o bana ihanetlerin en büyüğünü yaptı.
bende mutlu olmalıyım.
ahh birde mesajlarıma geç cevap vermesen.
yarın mesaj atmıycam sen atarsan konuşuruz.
hadi bakalım.

çok soğuksun. sana karşı ne yapmamı istersin de samimi olabiliriz artık bi ipucu ver bi yerden.

Kalbim sana karşı buz gibi kaskatı...
Uğraşma boşuna kıramazsın beni incitemezsin.

00:00 itibariyle sensiz gçen 26. gün
yine telefonda duydum o güzel sesini..
ne kadar özlediğimi anlatamam sevgilimm
nolur gel artık bi kere sarılayım bi kere öpeyim
ağlıcam ama şimdi yemin ederim yaa
fıstığın sana hasret kaldıı

Yokk bir daha asla boşu boşuna çemkirmem sana.Dersimi aldım ben 2 günde.Seviyorum lan seni.Hırrrr

yavaş yavaş bıtıyoruz
korkuyorum
bırakıyorum senı galıba.......
şuan delı gıbı ağlamak, senı arayıp ağzıma gelenı saymak ıstıyorum
ama yok, kesın çalışıyorsundur, açamazsın yıne telefonu
kım daha cesur? hangımız ılk adımı atacak? hangımız önce ısyan edecek bu duruma?

boğazımda düğümsün, yutkunsam gıdeceksın, yutkunmasam.. ölürüm

Yarın piknikte uyucam galiba ..Napayım taktım şu minyatür işine be aşkım...

bugunki surprizin cok ama coook guzeldi, o ince dusuncelerine yeniden hayran kaldim seni cok seviyorum teddyim:)))

Seni cok seviyorummmm
cok seviyorumm
cok seviyorum!!
ve evet bu geceden sonra emin oldum! biz yapabiliriz! bunu da asicaz. bana sarilip kulagima o sihirli istegini soylediginde dunya durdu benim icin. Ve gozlerine baktim, dunya yeniden bu defa seninle donmeye basladi! Seni seviyorum! iki ay cabuk gecicek, ve ben yine kollarinda seninle olucam! icimin guler yuzu !!!

aman Ya Rabbi ne yoğun bir haftaydı öyle,çok yorulduk..ama evimiz çok güzel oldu ellerine sağlık,çok mutluyum...koca adam seni seviyorum ben biliyorsun değil mi

babalar günün kutlu olsun sevgilimmmm
benim babam sensin, ben de seninkini kutlamak istedim
bugün sana hasret kaldığım ''babişkom'' kelimesiyle hitap edicem..
hadi babişkom al beni kucağına oturayım
saçlarımı okşa
öp alnımdan
hep sev, koru, kolla beni..
bu babalar gününde öyle huzurluyum ki..
iyi ki varsın her şeyimmm

Babam,canım...bu sene seni kaybetme korkusu yaşadım ve o an anladım ki sen benim canımsın,gülümseyen diğer yanımsın..senin için o kadar çok şey yazmak istiyorum ki anlatamam..birbirimize çok kızdığımız,kırdığımız,üzdüğümüz zamanlar da oldu ama hep benim yanımdaydın.aslında eksik kalan diğer yanımdın..anlatamadığım,sevgimi ifade edemediğim ama gözlerine bakınca kendimi gördüğüm diğer yanım..biliyorum benimle hep gurur duydun,çok iyi biliyorum bunu..ve sen de bil ki kızında seninle hep gurur duydu..vicdan ve merhamet ne demek,iyilik nasıl bişey senden öğrendim ben..Şükretmeyi senden öğrendim..pes etmemeyi,hep gülümsemeyi senden öğrendim..Rabbime binlerce şükür senin evladınım...babam; sevdiğim,gurur duyduğum diğer yanım...babam;kaybetmekten korktuğum,gözlerinde kendimi gördüğüm,anneme olan aşkına hayran olduğun insan..hayatımda ki en güçlü erkek...günün kutlu olsun...

Ve sevgilim,çocuklarımın bi tanecik babası canım eşim...baba olmayı çok hak eden ve evlatları için herşeyi yapabilen cancağazım,evimizin direği:))..çocuklarımız İnşallah senin gibi olurlar..seni seviyorum,günün kutlu olsun..

Sen hiç gitmedin ki Baba... Gözlerimden kalbime taşındın.. Eskiden bir yerdeyken, Şimdi baktığım her yerdesin Canım BABAM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…