Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mmmmmm...Seviyorum seni. :)
Seni düşünmek ne büyük mutluluk!
Ama bakalım nereye kadar böyle mutluluk verecek sadece 'düşünmek'.
Hiçbir şey belli değilken tadını çıkarmalıyım bu duygunun bence; her şeye rağmen.

Aklin basina gelen kadar böyleyim.
Beni sinir etmenin acisini cikarticam, birazda sen sinir ol!

- Ne kadar güzel Olursa Olsun Gözlerin, Ne kadar Çekici Olsada Sözlerin, Ben Senin Kalbini Sevdim Ey Sevdiğim.. !!

Gelmiyorum diyipte nasıl sürpriz yaparmış bana sevgilim gözlerimin içi gülüyor yanımda sen olunca...
İyi ki benimsin

Sen orada ben burada zaman gecmek bilmiyor.. Özlem hiç dinmiyor.. Canım aşkımm benimm seni çok seviyorum..

Bana destek olduğun ve her anımda seni yanımda hissettiğim için Aşk'ına teşekkür ediyorum kocacım! Hep böyle Aşk'la sev beni.

O kadar cok düsünüyorum ki acaba acaba hata mi yaptim diye icimi kemiriyorum uyuyamiyorum düsünmekten ama sen saol her gün beni yaniltmayi cok iyi basariyorsun ama kalbim dinlemiyor ki iste yaptigin seyleri bile bile yinede agla onun icin icini yak bitir kendini diyor dinlemiyor beni senden ne kadar cok nefret etsemde bir yandanda o kadar cok seviyorum o kadar cok kiziyorum ki kendime yapma yapma diyorum olmuyor basaramiyorum senin gibi hayatima devam etmekle cok ama cok zorlaniyorum
senin gibi olamamaktan nefret ediyorum senden nefret ediyorum keske hic girmeseydin hayatima yasamasaydim seninle harcamasaydim zamanimi senin icin ama lanet olsun iste yapamiyorum hergün hergün senin icin icim kan agliya agliya agliyorum
nefret ediyorum senden beni bu kadar uzdun ya sende cek benden daha beterini cek
unutmama yardimci ol allahim yardimci ol bebegim var benim onuda benden alma ne olur allahim......

sudan çıkmış balık gibiyim..ne kadar hızlı oluyor her şey...ama ben sana neden sinir oluyorum...:26:

o salonda karı koca olcaz biz
bugün gezerken onu hayal ettim
düğün salonumuzu tuttuk, artık tek istediğim zamanın çok çabuk geçmesi

Sensiz 3. kez gittim her zaman gittiğimiz ve ilk kez buluştuğumuz cafeye... Garson bile seni sordu bana Bu şarkı sana...

[video=youtube;lm12xUIt1ek]http://www.youtube.com/watch?v=lm12xUIt1ek[/video]

Bugün için teşekkürler sevgilim Çocuk gibi eğlendik resmen.Ayrıca çok ince düşüncelisin söylediklerimi unutmamışsın bir keçeli kalem bile mutlu edebiliyor bazen insanı Seviyorum seni.

anneciğim
masama bıraktığın o kuru pastalar ve kuruyemişlerle ne niyetlediğini biliyorum
iyilik değil tuzak bu bana
ama ben düşer miyim ?
ne kadar çabalarsan çabala ben senden daha zayıf olacağım :))

Yaşlandıkça olgunlaşmaya başladın..
İnşallah daha da olgunlaşacaksın,umutluyum senden...
Dilindeki iğneler devam ediyor orası ayrı tabi....
Buna da şükür mü diyelim ?

Başıma gelene bak! Başkasıylasın... Elimi bırakman mühim değil de; bir başkası nasıl!?

Son düzenleme:
bu saatten sonra senden bi cacık olamayacağı belli oldu. annem yaşında insan!

Allah akıl fikir versin..

en iyisi de prim vermemek.

Çok Şey İstemiyorum Ki ,

Sadece Bir Ömür Misafir Et Yûreğinde ...♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…