Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün karşımda ağladın ya, gözyaşlarını silmemek sana sarılmamak için zor tuttum kendimi...

Seni bu kadar üzdüğüm, kırdığım için affet beni.

bu mesajım yüzsüz gurursuz evlatlarını düşünmeyip benım sevgilimin derdine düşen o paçavra kadınadır.

ya sen nasıl bi insansın yaaa ne kadar gurursuz bır kadınsın uzak dur artık yaaaa bizden.. komıksın colugun cocugunla ilgilen baskasına kaşıt kendını

böyle şey görmedim yaaa hiç milletten utanmanda yok o göndermeleri yaparken ayıp be kardeşim

kendıme yakıştırmıyorum senınle muhatap olmayı yoksa yakardım senı

ama cok ıyı tahrık edıyorsun

seni var ya öyle bir rezıl ederım kı bırak iş yerıne adım atmayı başka şehre taşınmak zorunda kalırsın

benim damarıma basma senı mahvederim sürtkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evlilik hayallerımızın keyfını bile sürdürmüyorsun bana yakında istediğin olursa şaşırmam huzur bırakmadın ama yıne de senin istediğin olmayacak biz ayrılsak bıle sen ancak yatagına gırebılırsın kalbıne asla utanmaz kadın ınsan evlatlarından utanır

Allah ım nasip ederse inşallah seneye evlenıyoruz sende çatır çatır çatla at kendını 5. kattan

aşırı sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa terbiyemi bozdurdular bana sen ve senın gıbılerın Allah belasını versın pis yuva yıkıcı ahlaksız arsız gurursuz yuzsuz pislikler

özlemmmm bir annenin kucağındaki sıcaklık kadar derin olmaz sanırdım ama üşüdüğümde annemin bedenimi sardığındaki yüreğimdeki o derin sıcaklığıııı şimdi birde senin özleminde hisseder oldum.Seni düşününce yüreğim ısınıyoooo sevgili gel de ellerimde üşümesinnn

bazen çok bilmişlik yapsanda beni kızdırsanda sen bu hayatta sahip olunabilecek en güzel varlıksın aşkım seni seviyorum

Sezen Aksu / Sarı Odalar çıktı yine :)

"Alırım başımı giderim efeler gibi heey"

şu an oturup napabilirim diye düşünürken onsuzzz birşey yapasımın gelmediğini nefes almanın bile cook agır bir yuk oldugunu farkettimmmm ve ben onun için hayatımdan vazgeçer onun bir başkasının hayatına yatay geçişi geldi gözümünün önüne ve ilk derin nefesimde karbondioksitle beraber kendini deee içimden kustuuuummmmm ve bittin üzgünüm cnm ucuza gittiiinnnn...

sevgili kocacım meyil müddetindesin evde yatıytosun baska işin yok calışıp para kazanmaya calısan karına kıyak gecsende bugün evi temizlesen diyorum...

Allahım sen Bizi Yalancı İnsanların Şerrinden Koru...

Onları Doğru Yola Sevk Et..

Utanma , edep duygusu ver ... Kullarını bu Meziyetlerden yoksun Bırakma Yarabbim..

Aminnn...

Ahlaksız kadın !!!! Sana Petek Dinçöz den işte böyle morarırsın şarkısını armağan edıyorum !!!

Yar saçların lüle lüle s*rt*k sana güle güle

ahahahhahah

Lütfen çek artık gölgeni hayatımın üzerinden

Aylar geçti, yıllar geçti... Ben hiç olmadığım kadar BEN'im artık... Gözyaşlarımdan beslenen bir parazit gibisin

Neden? Sana ne yaptım ki...

Tek eksiğim bana yaptığın en büyük iyilik için sana Teşekkür edememekti...

Senin psikolojin bozuk, iyi değilsin acilen tedaviye ihtiyacın var... Kendi kurdugun hayal dünyanda yasıyorsun

Şunu bil ki beni asla o hastalıklı dünyana tekrar cekemiceksin... Asla seninle kendi yarattıgın o karanlık cukurda cürümicem!

Canın cehenneme!

Bugün çok acıdı yüreğimin ucu...
Yokluğun çok koydu bugün..
Çok özledim ama çooook...

"Sana..."
Bu nasıl hastalıklı bir ego'dur boyle?? Benim "ah"ımı aldın ya.... bekle de gör bakalım!!

Seninle gurur duyuyorum..Biraz daha azim,biraz daha istikrar... O 5 kg ı vermene az kaldı birtanem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…