Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Artık özlemenin dibine vurdum. Kokunu,bakışını,sesini,sohbetini,ellerini... Moralim bozuk olduğunda iki çay koyup karşılıklı konuşabileceğim adam çabuk dön.. Sensiz her şey ne kadar da eksik. Yokluğun nasıl bu kadar belli. Bütün şehir hep bir ağızdan o gitti diye bağırıyor sanki. Seni çok özledim askerim..

Şafak 395

Ne o?
Yeniden dönmüşüz istiridye meyvesine??
Bayaa ara verdiydik iyi oldu!!
Sabahın köründe ilk duyduğun sen benim şımarık kahkaham olduğu için senin adına üzgünüm!!!

senin sürekli yorgun ve stresli olduğunu düşünmek beni beni daha çok yoruyor ve strese sokuyor üzgünüm

Son düzenleme:
allaha havale edıorum !!! 1 hafta boyunca rahat uyku yok bana.. oruclu orucluu bana cektırdıklerını allah bılır!

Yarın oradayım ve seni heyecan içinde düşünmem gerekirken hiç düşünmüyorum. :44:
Sanırım kendimi rahatlatma kalkanım çıktı ortaya.
Çok düşünsem fazlaca hop hop edecek kalbim ve saçmalayacağım belki de.
Bu sebeptendir ki en güzeli soğukkanlı olmak. Ne renk oje sürsem acaba ...

French ve ya pudra rengi :) Ben olsam zarif duran bir renk sürerdim

French ve ya pudra rengi :) Ben olsam zarif duran bir renk sürerdim

Ben de düşündüm onları ama üstüme beyaz renk bir şey giyeceğim için hafif renk olsun diyordum tırnaklarımda. :44:
Belki pudra renginin biraz koyu tonunu sürerim.
Kırmızı sürdüm çok cart geldi, sildim. Bakiim artık, seçeceğim birini. :)

Ve anne olmak... Seninle muhteşem olacak bebeğim, bekliyoruz :)

Hmmm aynen , üstün beyazsa madem biraz daha koyu tonlar tercih etmen gerek.
Yok kırmızı çok iddalı yani beyazla yakışmıyor . Siyah giymiş olsan , kırmızı süper olur derdim. Ama beyaz giydiysen pudranın koyu tonları daha iyi

özlemek kaderim mi benim?hayatımın 5senesini hep birilerini özleyerek deli gibi hasret çekerek geçirdim. yetmedi mi, şimdi de sen mi yaşatıyorsun bunu bana? ne kadar öfkeliyim, ne kadar özledim, seni nasıl da hırpalamak istiyorum bir yandan da sarılmak istiyorum boynuna... ne olucak böyle bilmiyorum.... sen de özleyecek misin bir gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…