Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Patronla konuşurken gülmek neyin nesidir ya hu? Aşırı aptalsın biliyor musun? Ve sorunlunun tekisin! Her söyleneni kafana takıp hastalık hastası olmuşsun. Sana uzun zamandır sinirlenmiyordum ama bugün acaip sinir oldum. Birilerine yaranmak için gülüşünü kullanma aptal! Burası işyeri biraz da oturaklı ol, 23 yaşındayım ben bunun farkındayım 30 yaşındaki sen farkında değilsin.

Çok düşündüm kaçayım diye ama dedim;
Ne zaman anlaşmış ki kalple beyin
Ve hele ne zaman düşünsem seni
Yaprak gibi titriyorken kalbim

İlk zaman her şey çok güzel gibi görünür.
Üzülene 'Üzüleceksen yapmasaydın' demek basit gibi gelir ama aynı duruma zamanla sen de düştükçe o tuhaf gördüğün duruma sen de düşersin...
İşte o, kaderin oynadığı en hakiki oyundur...

şimdi durup dururken bu ağlamakta neyin nesi...

kalbimi ellerine vermiştim ama sen sahip çıkmayı beceremedin..

bahanelerin arkasına sığınarak bunlar benim inançlarım diyerek yapıyorsan yap yapmıyorsan git diyecek kadarmış sevgin çok komik
:2:

şuan çaresizlik yaşıyorum diye çok mutsuzum diye inşallah yüreğin çok ama çok mutludur....
öc almanın,intikam almanın hafifliğini dilerim kl en güzel şekilde yaşıyorsundur...o merhametli,
o iyi yürekli kalbin dilerim ki benden çok ama çok mutlu olur....kader en güzel oyunlarını sana oynasın isterim hep...
ve sen hayalini kurduğun o güzel günleri bir an evvel yaşa,canı gönülden dilerim....

Boş hayaller peşinde miyiz, yoksa gerçekleşeceği günler geliyor mu?
Bu belirsizlik yoruyor beni

Uykum açılsın diye gittiğim Tansaş'ta irmik helvasını görünce hemen atladım.
Nasıl canım çekti anlatamam...
Akşama pişirsem,tereyağlı,bol fıstıklı,mis kokulu...
Gel desem gelir misin?

60 kusur gunden, 20 kusur gunlere mi dusmusuzzz ? Ayy ruyamdaki gibi sarilip opebilecek miyim seni yeniden 3 hafta kadar sonra?? Ayy nasil mutluyummm.. Nasil ozledim senin missssss kokunuuu. Cok cok cok seviyorum senii

Senin gibi birini tanıma lütfuna erişebildiğim için o kadar şanslıyım ki. :)
Tatilden dönmeni dört gözle bekliyorum. :))

Ayrıca mesajının sonundaki gülücüğe eridim bittim.

aynı anda herkesi memnun edemezsin, biraz beni kayırsan ne olacak yaaa
biliyorum biraz tepkim fazla oldu ama naparsın kadınsal dönemlerde böyle oluyor :)

Kocacim seni cok sevdim biliyorsun,sevmeseem onu birakip sana gelirmiydim hic! Onca badireyi atlatip sana kosuk 3 ay icinde evlenmeyi kabul edermiydimm o kdr kiskancliklar yasamamiza ragmen sana guvenmekten bir an olsun vazgecmedim inan amaaa beni tahrik ediyorsun bunu bil ve bundan vazgecc artik! Ne mutlulugun cekiliyor ne mutsuzlugun! Artik isinde bi istikrar tuttursanda rahat bir nefes alip gelecekle ilgili hayaller kursamm... Ne istedigini bir bilsemm... Ama guzel cumlelerimi sona sakladim, hayatinin merkezi olmayi seviyorum beni sen buraya oturttun bundan hic sikayetci degilim ama ozel alanima tecavuz etmesen artik bunalip isyana balamaktan korkuyorumm... Ama dedigin gibi ben senin hem arkadasin hem dostun hem esinimm bununlada gurur duyuyorum.... Ohhhh beeee ona soluyodum ama burdan yazincada cok rahatladimmm

Alışma bana, ne yapacağım belli olmaz..! Bugün varım yarın birden yok olurum. Dokunma bana, kapanmamış yaralarla doluyum. Canımı acıtma, bir yara da sen açma..! Sevme beni yoğun duygularımda kaybolursun tutuşursun. İsteme beni, yasaklarla boğuşursun, engellerle doluyum. Çözmeye çalışma sakın, seninle karışır iyice kördüğüm olurum.. Anlama beni, ben kendimi bilirim, ben böyle mutluyum.. Aşkı yaşatmamı isteme asla, ben aşka yıllardır inanmıyorum.. Güveniyorsan kendine, inandır aşkın varlığına.. Sonucunda öyle bir aşk yaşatırım ki..! Vazgeçemezsin tutkun olurum. Yıkabilirsen duvarlarımı, sakın bırakma beni. Tüm tutkularım ve gücümün arkasında; Hala minik bir çocuğum. Büyütemezsen ; Kaybolurum...!

Sen yüreğimin çayırlarında

Her mevsim umudu müjdeledin bana

Sen benim ellerinden tutabildiğim

Yanağını okşaya bildiğim

Sarılıp ağlayabildiğim

Sevgilim, dostum, sırdaşım, biricik sevdam

Her zaman kaybeder insan....
Ya dürüst olduğu için yada yalancı olduğu için...

Evet dun anladimki sen bana en ufak bisey hissetmiyosun.
Sanirim bi aska daha veda etmenin zamani geldi.

Evet dun anladimki sen bana en ufak bisey hissetmiyosun.
Sanirim bi aska daha veda etmenin zamani geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…