Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1984'ten beri 6814 şehit..
6814 ailenin ocağında ateş..
Bu son olsun demekten bıçak kemiğe dayandı artık demekten bıktık.

Onu çok seviyorum,hayatımda onun kadar iyi birisini tanımadım.Canının canıyım.N'olur iyileş.

Düşünüyorum da ayrıldıktan sonra, hayatlarımız ne kadar yoluna girdi öyle .

İnan senin bu kadar yükseleyeceğini, hiç tahmin bile edemezdim .Şu an ki konumunu hak ediyor musun ,o tartışılır tabii ki .

Çok üstüne geliyorum farkındayım.
Sen bana aynısını yapsan çok daha fazla tepki gösterip bu kadar uzun sürmesine izin vermezdim.

kendıni şizofren gbı gösterıosunyaaa haniiiii.. olmayan seylerı kuruosunda kafandaaa olmus gbı yapıosunyaaa uyuz oluyorum sanaa!!!
kişiliğini zawallı aciz ve kmsesız konumuna sokuosun !
pardon... sen ztn öleydın :)

Özledim özledim özledim.. senin o suratına tükürmek birde sert bir tokat atmak istiyorum ama geçmez ki hırsım :) o yüzden gel de seveyim ,özledim bee.

tanıştığımız güne,seninle geçirdiğim onca yıla,katlandığım kötü huylarına lanet okuyorum şimdi.keşke hiç tanımasaydım,sevmeseydim.hiç haketmedin sevilmeyi,beni sevmeyibile haketmedin sen ama nerden bilebilirdim ki senin bu kadar insanlıktan yoksun,onursuz biri olduğunu.kendime acıyorum kaçırdığım fırsatlara...Hergün dua ediyorum allahım bana yaptıklarını birbir çeksin,o da başkasından görsün diye.ahım tutacak biliyorum.

Son düzenleme:
Hani çok mutlu olucaz istediğin zaman yanında olucam iyiki varsın demiştin şimdi nerdesin niye ulaşamıyorum sana bir türlü ????? Seni öyle çok istiyorumki ama nedense bi türlü ulaşamıyoruz birbirimize seni çekici yapan bu belkide.Ama kavuşalım artık hayat bi şans versin bize çok istiyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Belkide hataydı...
çocuksun dediler ben dinlemeden seni sevmek içi uğraştım, yolumuzda engel vardı ama ben engellere köprüler yaptım olmadı...
sana yalvardım yanında ağladım bana sözler verdin yemin ettin gene olmadı..
hayatıma mudahale ettin boynumu eyip tamam dedim hayallerimden vazgeçtim yine olmadı...
sen gibi düşünemeye başladım kendime kısıtlamaları yakıştırdım ama yine sen yoktun...
sana ne yaptıysam yaranamdım hiç bi zaman senin için en yakın dostlarımdan vazgeçtim ailemi bile 2. planda tutdum

Ama bak şimdi ne oldu

yoksun benden uzaksın seni çok seviyorum ama bunu sana diyemiyorum dedirtmiyosun çünkü
oysa hergüne sığdırmıştım sana olan sevgimi duygularımı şimdi yalnızlığımla paylaşıyorum..

Son düzenleme:
bilmiyorum her şey için eylülü mü beklemem lazım, yoksa hiç beklememem mi? bana bi yol göster, bi yerden açık ver de ona göre davranayım

aşkımızın ankara sınavı ankarada sevmek seni belkide biliyordum yine bir şehir aşkımıza şahit olucak o sokaklarda gezinicez biliyordum yine büyük bir yer olucak huzurlu olucağmızı

Ankara çıktı neden tahmin etmedik canım sevdiğimin çoğu arkadaşın ankaradandı seni ne çok gören olacak orada ben ise hayırsız bir kız olarak kuzenimin yanınamı gidicem

şimdi huzurlu uyumalıyım artık huzurluyum sonunda

vee sonunda nikahımızı yaptık:))))) aşkımmmmmm seninim seninim seninim seninim işteeeeeeeeee....
hayırlısıyla düğünümüzü de yapalım da. bi de tayin işim olur da yanına gelirsem tadından yenmez..
bir kez daha söylüyorum.. soyadını taşıdığım için gurur ve mutluluk duyuyorum CANIMIN CAN'I....
Herşeyimmmmmmmmm!!! Hep huzurlu olalım hep böyle aşık ve mutlu olur mu bebeğim?.. seni seviyorum...

Bugün işe dönüyorsun tekrar canım, seviniyorum bu duruma.
Senin içinde iyi olacak.
Umarım herşey güzel olur.

Sesimi çok iyi duyacağını biliyorum.. Hayırlısı ne ise onu ver. Emeklerimin karşılığını almak istiyorum annem ve babam için. Kimse umrumda değil. Onlar mutlu olsun gurur duysunlar istiyorum.. Çok şey istemiyorum ki..

Tesekkur ederim canim sevgilim.Bu karar beni cok mutlu etti.Tasinmak guzeldir hele de merkezde oturulacaksaaaaa

Bingöl çok uzak değil mi ? 5 ay kısa ama hı ?
Sabrını verir Allah dimi ?
Sabredicez dimi?

BİR SİGARA YAK HADİ DUMANI BEN OLAYIM
ÇEK BENİ ÇİNE ÇEKTİKÇE BEN YANAYIM
SAR BENİ KOLLARINA SARDIKÇA AŞKA DOYAYIM
SON NEFEİMİ SENİNLE ALAYIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…