Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sensiz bayramlar acıtmıyor artık içimi heyyyooooo!!!
Duyuyor musun???
Yoksa her zamanki gibi uyuyor musun???

Gönlüm hep bayram sevinciyle doldu seni ilk gördüğüm andan beri...
Tartıştığımız hatta sana bağırdığım,küstüğüm zamanlarda bile bir kere bile sevginden şüphe duymadım ben!
Her bayramında yanında ben,her ikimizin yanında da hep böyle büyük mutluluklarımız olsun inşallah!

Sensiz ilk bayramım.. senle olsaydı şuan senin akrabalarının evinde olacaktık.. şimdi ise kendi evimdeyim, köyden öğrencilerim toplanıp geldiler, öyle duygulandım ki, sabah da mardinden "o" aradı, akşam da ailemle yaylaya gidiyoruz, mangal ve rakı.. yani diyeceğim şu ki, sensiz daha bi mutluyum, daha bi kendime ait olan tarafını yaşiyorum hayatımın.. teşekkür ederim beni terk ettiğin için..

bayramın kutlu olsun sevgilimmm
ver elini öpeyim harçlığımı isterim ama
bu ayrı geçirdiğimiz son bayram, seneye beraberizzz :81:

bakma demiyomuyum öyle, bakma demiyomuyum sana ?

aylar önce bana aldıgın kararı söylediğinde şok olmuştum resmen şok bunu hissetmiştim ama hiç beklemiyordum bu kdr cesaretli olabileceğine hiç inanmamıştım belki de

insan hiç bişeye olmaz dememeli, nasıl bir imtihandır ki benim ki senin yaptığını kınarken aynısı başıma geldi.. niye sendeki gibi olamıyorum niye niye niyeeeeeeeee

Yapacağım kendim için, geçen yıl bu zamanları hatırladım, seni hatırladım, yepyeni bi başlangıç için o bakışları içimden silip atacağım..

sen de kes artık umudunu benden.. yeter kes... kaç ay oldu artık benim derdim canıma yetti..

Size güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki.
İnşallah nasip olur canlarım.

sevdiğim... ışığım... çok güzel bi tatil geçir olur mu...
sinirin stresin geçsin gitsin, mutlu olalım biz de...

Parmak uçlarım sızlıyor sensizliğin acısından,

Kulağımda çok yabancı bir melodi...

Sesim boğuk, haykırsam denizler yutuyor kelimelerimi

Görünmez bir el, aynı kabuslarımdaki gibi

Koparıp alıyor seni

Ve ben bekliyorum

Deli rüzgar acır da halime kokunu getirir diye bana belki

Üzülme döneceğim diyorsun da....

Ben hiç bu kadar sevmedim

Ben hiç bu kadar sevilmedim ki be deniz kokulum....

Bıraksınlar, bu aşkın sonsuzluğunda boğulmak olsun sonum!

Senin bu bana deli olan hallerin öyle hoşuma gidiyor ki...

İkimizi aynadan seyrederken kendi kendime sırıtıyorum.

Suan uykunun en tatli anindasin ve benim uykusuzlugumun tam ortasinda.. sabah olsun, sana kavusayim istiyorum. Hersey bi ruya gibi sanki... Sen ve Ben!

Seni ilk gordugum gunu animsiyorum. Biz olmadan coook cok oncesini... nasil bir tesaduftun ki sen, beni bu kadar fethettin. Nasil? Inan bilmiyorum... bildigim tek sey hala oyleyim ve o gune geri don deseler.. ben yine seni severdim sevgilim! Iyi ki varsin sen ♥

Öyle bir zaman gelecek ki bütün Bayramlari birlikte gecirecegiz...
Insallah!
Az kaldi biliyorum canim az...

Ben senin o sabahin korunde komutandan siyrilip arayipta "gunaydin demeyi ozlemisim bitanem" diyen gunesten catlamis patlamis dudaklarini yerim.emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…