Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzgünüm bebiş.. kendimi zorladığımı görebilsen keşke. ikimiz de kısmen haklıyız, orta yolu bulacağız, daha fazla zaman ver lütfen..

Bla, bla, bla...

öyle işte kapkaranlık kördüğüm..

sus, sus, sus..

Kuzen bi de kendimi görsem rüyamda o şekilde.
Yine sendin başkahraman. Üstünde bembeyaz, mükemmel bir elbiseyle yürüyordun.
Kim bilir nasıl güzellikler yaşayacaksın daha. :))

Söyleyecek bir sey kalmadi.
Gitme diye sana kendimi ezdirecek degilim, üstelik bu kadar hakli durumdayken.

Geldin di mi ...
İstediğimiz an birbirimizi arayabileceğimiz kadar yakın olacak mıyız bir gün ?
Seni öyle seviyorum ki ...

bu karman çorman ve tıklım tıklım hayatında bana bi yer olmadiğini anlamış bulunmaktayım.. umarım düğümlerin en tez zamanda çözülür..

özledim be aşkım.2 senedir kendimizi ayarlayamadık hep heveslendik 1 sene daha sensiz geçirmek istemiyorum.bütün tatsızlığım bu yüzden.kendimi yalnız hissediyorum bu aralar.yanımda kal

Sevgili kocacığım,
Bız kolay seyler yasamadık, evlenebılmek ıcın etrafımızdakı herkesı kırdık gecırdık,ve hıcbırsey bıe engel olamadı.Senın benı aldattiğini bılıorum.Artık ınkar etmene gerek yok.Bunu bıle bıle neden hala yanındayımmmm? neden hala senı seviyorummm?İnsan hata yapabılır, ama senı aldatmıs gıbı benı suclaman bu cook ağır. sana kım ne dedı bılmıyorum benım hakkımda sende anlatmıyorsun hıcbıseyını benımle paylasıyorsun? Ve ben sana kendımı coook uzak hıssedıyorum.Sımdı bebek dusunuoruz ve bunun ıcın uğrasıyoruz ama cocupumuz olsun hem ıstıyorum hemde ıstemıyorum bu ne kadar sağlıklı bır karar bılmıyorum.Senınde duzeleceğinı umut edıyorummm.Lütfennnnnn bır daha bana bunu yapmaaaaaaa.Bu sefer katlanamammm

Hakkını Helal Et Sevgilim..
Sabahlara Kadar Başımda Beklediğini Unutamam..

Ah hamsi ah... Sen hala öğrenmedin mı bu kızla soz düellosuna giremezsin
Nasil krize soktum seni 2 saatte?
Simdi kıvran dur. Ben adamı oyle yaparım iste

iyi ki varsın aşkım seni çok seviyorum senden başka birşeyden zevk almıyorum.sensiz bir hayat düşünemiyorum.hayatımın erkeği ,rabbim sana ve evlatlarımıza uzun ömürler versin

ama o cadı annenden ve kızkardeşinden artık tiksiniyorum.çok üzgünüm.

başta adım beklersin. fırsatını kollarsın öyle bir şey yapayım ki konuşmaya yer çıksın. sonra sonuçsuz kalır, boşuna kendini hırpaladığını anlarsın. biri bahsetse de saatlerce konuşsak dersin. hep bizden senden bahsetsek. beni rahatlatsalar gelecek deseler. hep gelmedi mi yine gelir.. sonra artık az rastlaşmaya başlarsın. anlarsın ki o vazgeçmiş unutmaya çalışıyor. önce ağır gelir. dersin bu kadar çabuk mu? daha sonra yaptıkların gelir aklına susarsın. suçlusundur çünkü. kendi derdine düşüp 4 gözle beklediğini ihmal etmişsindir. azar azar sen de olmayan insanın karşısına çıkmamak için özen gösterirsin. sonra bir bakmışsın ki alışmışsın:) hayat o kadar tuhaf ki. zorla da olsa kafana vura vura istediğini yaptırıyor sana..

yarin gece eve vardigimda sen hemen yanima gelecektin. ben senin boynuna atlayip dakkikalarca sana sarili kalacaktim. Seni ne kadar cok ozledigimi ve sevdigimi sana soyleyecektim. Seni opucek, kokunu icime cekecektim. Sensiz gecen gunlerin acisini oyle bir cikartacaktim ki, bir daha ikimizde cesaret edemeyecektik bu kadar uzun sure ayri kalmaya. Ertesi gun bulusmak icin sozlesecektik. Ve mutlu mesut yatagimiza giderken gece boyunca mesajlasacaktik.

Ama simdi..

Geliyorum. ama sen yoksun. Gelmeyeceksin. Gorusmeyecegiz. O burnumda tuten kokunu icime cekemeyecegim. Sana iyi geceler diyip sana seni sevdigimi soyleyemeyecegim. Sana sarilip hasret gideremeyecegim. Huzur buldugum kollarinin arasinda olamayacagim ve ne seni gorucem ne sesini duyacagim. Ve gece boyunca mesajlasmak ihtimaller dahilinde bile degil.

Lakin sunu bil ki, ben seni ne olursa olsun ozluyorum. Mantikli dusunmeye calisip, aciya konsantre olup seni unutmaya ve kendimi senden sogutmaya calissam da nafile. Seni seviyorum hemde cok. Basta kendimi, sonra da herkesi ayriligin en dogru karar olduguna inandirmaya calisiyorum. Ama bil ki bu gidecegim yollarin sonu sana cikacak diye guzeldi. Sonunda sana kavusacagim icin mutluydum. Simdi? Koskocaman bir bosluk var. Inan, seni tahmininden cok seviyorum. Ve inan ki ne kadar sogukkanli gorunmeye calissam da aklimda fikrimde, kalbimde bir tek sen varsin.

Dusununce yarin senin oldugun yere, sana 5 dk uzaga gelecegimi, kalbime bir hancer saplaniyor. Allah'im bana yardim et diye dualar ediyorum. Bana guc versin...

Aferin!!! sen beni üzmeye devam et
Gün gelecek tek bir sözle her şeyi bitirmekten hiç çekinmem
Yaparım bilirsin
Hiç kimse vazgeçilmez değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…