hani o kimse sana bişey yapamaz diyişin varyaa yıllar geçsede çıkmadı aklımdan.. bi bilsen kimler canımı acıtıyo bi bilsen o söze ne kadar ihtiyacım var .. dün bayramını kutaldım sadece saol dedin bana oysa belki muhabbet ederiz umuduyla yazmıştım sana..... beni hiç sevmemeiş olman geliyor bazen aklıma yıkılıyorum ! bak kaç kişi girdi hayatımada 1 gün seni düşünmeden geçiremedim .. ne yapsam ne etsem dolduramıyorum yerini canım acıyor her gece ağlamaktan senin pişman olucağın günü beklemekten çok yoruldum.. bu nasıl bi sabır nasıl bi gururmuş ki bi nasılsın'ı bana çok gördünn !? ahhh benim ilk aşkım benim gözümün nuru benim masum sevdam ... bak ben artık 20 yaşındayım... ne çabuk geçti yıllar ben kimlerle avundumm bi bilsen bu sefer unutucam umuduyla kimlerle avundum bi bilsen... biz bu dünyada kavuşamadık ama biliyorum öbür dünyada benimsin . seni çok özledim be küçük adam seni çok özledimm
Bize gelmene kimbilir daha ne kadaaar uzun bir zaman vardır, belki de müstakbel babişkonla evlendikten kısa süre sonra geleceksin bilemiyorum ama eğer bir gün küçük ailemize katılmak isteyeceksen bir yerlerde o günü beklediğini düşünüyorum ve konu başlığında da dediği gibi bunları okuduğunu farz ediyorum...
Babacığın şu an benden uzaklarda birtanem... çok uzaklarda, aramızda dağlar, denizler var ve bugün bayram
Sevdiklerinin yokluğu en çok böyle günlerde yakar insanın içini, en çok böyle günlerde ararsın gülen gözlerini
Ama olsun...
Doğduğunda seni kendinden bile çok sevecek olan o koca yürekli adam, harika baban, senin için, bizim için, küçük ve mutlu ailemizi kurabilmek için uzaklarda bugun, herseyden önce VATANI İÇİN uzaklarda
Çünkü senin baban bir asker
Belki bir gün babanı sen de çok ama çok özleyeceksin ve dolu dolu gözlerinle "Anne bugün babam neden bizimle değil?" diye soracaksın bana
Belki birgün o harika adamın yollarını birlikte gözleyeceğiz
İşte böyle bebeğim, sen birçok bebekten farklı olacaksın... Sen herseyden önce hasreti öğreneceksin, "baba" demeden "özledim" diyeceksin belki ama aslında dünyanın da en sanslı bebeklerinden biri olacaksın
Cunku uzaklıklar, cunku mesafeler GERCEK BAGLILIKLARIN onune asla gecemez, aksine ruzgarın ateşi körüklediği gibi körükler
Güzel kokun hala burnumda. Tatlı tatlı kokuyordun. Yanık tenine de o yakışırdı zaten.
Görmek için öyle sabırsızım ki. Ama eylül gelsin de öyle olacak ancak.
Çok fena özledim.
Dün melekler şehri vardı tv de ... ikimizin en sevdiği aşk filmi....
Gözlerim dolmadı aksine seni yanımda hissetmemi sağladı... Seni çok seviyorum kalbimin meleği.... :98:
Karşına çıkmadan önce tamamıyla beklentisiz olmak zorundayım. :|
Korkuyorum çok.
Emin olmadan kendimi bırakamam ben.
Bazen de hiç korkmuyorum aslında.
Benim olacakmışsın gibi geliyor.
Ama her şeye karşı hazırlıklı olmaya mecburum. :/
İlişkimiz hakkında buraya hep yazılar yazdım.
Ayrılmalarımız,barışmalarımız,benim isyanlarım,sinir oluşlarım, vs. vs.
Çoğu hep uzun uzun yazılardı.Ama şimdi uzun yazmayacağım.Sadece kısa kısa belirticem. :)
' Tekrardan barıştııııııkkkk. '
O gece yanıma geleceğini biliyordum ve asla barışmam diyordum.
Gerçekten barışmamak da kararlıydım.
Ama görünce gerçekten her şey değişiyormuş.
Seni gördüm ve sana öyle çok sarılmak istedim ki zor tuttum kendimi.
1 saat sonra barıştık ve sana sımsıkı sarılarak uğurladım seni.
Tam 1 hafta oldu ve ben mutluyum.
Allah'ım bu mutluluğu benden, bizden esirgemesin lütfen..