Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Farzetmiyorum.. okuma sen burayı.. sen bana zaten gitmek için gelmiştin.. bense bunu bile bile yaşadım seni.. şimdi yarım kaldığın yerden tek başıma devam ediyorum..

bugün benim doğum günüm ...benim için sıradan bi gün... mutsuzum ama rolümü oynuyorum hiçbi isteğim olmadı...olmıcak...zamana bırakamam hiçbirşeyi çünkü ozaman ben kaybolurum..zaman beni içine alsa ya ...beni huzura götürse ve hiç geri getirmese..

dogum gunun kutlu olsun

Nasılsa elimin altında deme!
Sabah binbir emekle yaptığı makyajı, akşam hiç düşünmeden bir mendille silen varlık seni mi unutmayacak...

Yaptigin essekligin farkinda olmanda bir seydir.
Ne kadar sucsuzum desende, aklimda hep bir acaba ile bakicam bundan sonra gözlerine.

o burayı okusa ne olur okumasa ne olur? her gun yuzune soyluyoruz da adam yne aynı. yok arkadas degıssmessın ama bari bizi huzursuz etme cık hayatımızdan defolurcasına!!!

kendimi zor tutuyorum. ama hayırlısı bu. üzülsem de içim içimi yese de alışacağım. sanki hep mi sen vardın. ben yine olurum.

''Herşey yolundayken ''Çok yakışıyorsunuz'' Ayrıldığında ise ''Zaten sana göre değildi'' diyen arkadaş ; Sende ayrı bir yavşaksın!''

Çok farzettim bu gece :))

bana yaşattıklarınıninşallah sanada başkası yaşatırrr!!!

bayramı zehir ettin bana

bu gözyaşlar nasl dinecek.canım acıyor ,içimden bişey koptu gitti..bana bu yaşattıklarını hesabıunı nasıl vereceksin..

bitkin bir haldeyimm

allahından bull..

Ama ben bilinçli yapmadım ki.. Tamamen refleksle olan bişeydi. Kolumu ısırınca canım acıdı. Özür dilerim sevgilim. Bu akşam oturup güzelce konuşalım istiyorum. Üzme "biz"i tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…