-- günlerdir denizin ortasında yorgun ve sıkıcı saatler geçirmene rağmen sana tam iki saat mutsuz geçen bir iş gününün detaylarını anlattığım halde hala "bak şimdi balkabaaam..." la başlayan cümlelerle beni sakinleştirmeye çalışmana,
--aslında 'çok pembe' oldukları için hiç sıcak bakmadığın tabakları aldığım ve inadına ne kadar güzel olduklarını anlattığım zamanlarda bile "içinde senin elinden damlayan ballar olacak nasılsa" demene,
--telefonu alo yerine fısıltıyla konusarak "tık tık tık ben bir aşk canavarıyımmmmm" diyerek açmana,
--her yeni aldığım çeyizden sonra "aşkım tamam artık eksik kalmadı biz evlenelim bence bu haftasonu," demene
--yemek yemeye gittiğimizde senin aldığın yemeği beğenip kendiminkini beğenmezsem hiç tereddüt etmeden kendininkini bana vermene,
--moralim bozuk olduğunda elinin altındaki peçeteye delikler açarak yüzüne takıp "Bak Bay Peçete Kafa geldi" demene
BAYILIYORUMMMMMMMMMMMM
ben seni çok özledim EŞSİZİM.... çabuk dön nolur...
Nerdesin ya sen?!!
Daha ne kadar bekleteceksin beni?
Platonik bi saçmalığa tutuldum sen gelmeyince, boyumun ölçüsünü aldım.
Çabuk gel çabuk! cor birikti anlatacak çok şeyim var sana alnımın yazısı....
Giciksin ama bide sekersin taklitimi yapma bida cok cilveli oluyosun ahahaha
He bide su sakizi agzinla cigne kusum
Unutmadan ayaklarinda agzima girmk uzre ceksen diyorum
bakalım bundan sonra senin yaptığın o atağa rağmen tınlamaz tavırlarım hoşuna gidecek mi?
beni sinir ettin çileden çıkarttın laf sokmaya kalktın bir de cesaretin varsa sil bir de görelim hadii...