Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yahu sen de mi beeee... Sen de mi fotoğraf çekme meraklısı çıktın ???? :84::84:
Ağlamak istiyorummm. :'(((((
Fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum ve bunca zaman duygusal ilişki yaşadığım her erkek fotoğraf çekiyor profesyonel bağlamda.
Nedennn nedennn...

Birtanecik, sevgili nişanlım,

Şu anda bana doğru gelmektesiniz dağları, denizleri aşarak. Ne kadar mes'ud olduğumu anlatmaya ise kıfayetsiz kalıyor kelimeler.

Siz bir hanımefendinin, ömür boyu kanatlarının altında olmak isteyeceği, cesur ve onurlu bir asker aynı zamanda da sevgi ve saygı dolu bir aşıksınız. Gülüşünüzün tazeliğini görseydi bahar, bir daha çiçek açtırmamaya yemin ederdi. Adonis utanırdı kendinden.

Zaatilinizin zevcesi olacağım günü hasretle beklediğimi bilmenizi ister, sizi aşkla selamlarım.

Saygılarımla,

Aşkınızın biçare kölesi Nişanlınız

Telefonun çekseydi de şimdi de okuyabilseydin keşke okuduğunda yüzünün alacağı şekli görebilseydim ya da off

Bunca yaptıklarımdan sonra beni nasıl unutamadın anlamış değilim dedin ya..
Veremediğim cevabımı yazıyorum sana.. :
Ben sana hiçbir şey yapmadığım halde sen nasıl unuttun beni, ben de bunu anlamış değilim..
Geçmişin mıuhasebesini yapamam burada.Geldi yaşandı bitti gitti işte. Sana vedam böyle oldu kusura bakma rahatsız ettim içkini yudumlarken..
Ama ben sen olamıyorum, senin gibi içime atıp yoluma devam edemiyorum.
Kaç kere şahit oldu herkes unutucam vazgeçtim bitti dedim.Olmadı bil istedim.
Çok ah ettim cidden Allah şahidim ettiğim ahların haddi hesabı yok bil bunu.Yakana yapışsın bırakmasın hasret seni..
Hala acılar içindeyim ama sen bilmiceksin hiçbirzaman.Çünkü unutucam dedim, adını anmıycam dedim.
Sözümü tutucam sevgilim.Sen şimdi git arkadaşlarınla ve en iyi dostun içkinle eğlenmeye gülmeye devam et.
Ne de olsa senden uzaklarda biri seni hala seviyor ya için rahattır..
Ben sana hiçbir acı çektirmedim.Peki neden acılar içinde kıvranan benim?
Neden unutulan benim? Unutmak zorunda kalan benim?
Bu kadar mı zordu fedakarlık? Bu kadar mı zordu senin için sevmek?
Tek bedduam var: Yüreğin benden başka hiç kimseyi sevemesin inşallah .

Hem kilo aldın diyorsun hem de yürüşe cıkmamı istemiyorsun! Hem boğazını tutmadan nasıl kilo vereceksin diyorsun hem de kilo sana cok yakışıyor diyorsun! Ne istediğine karar ver be adam! Ağzını burnunu kırıp eline vericem sonunda!

bunları konuşmamız iyi mi oldu bilmiyorum
benim şu bilinçaltımı acilen temizlemem lazım
neden geçmişin kimi izlerini hala silemiyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…