Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nişanlıların ennnnnnnnn tatlısııııııııı
aç kollarınııııı, aşık bi kız konacak kollarına bu akşammmmm

senden başkasını sevebilir miyim ben
ömrüm hayatım herşeyim senin olsun
bana gözlerini ver gülüşünü ver ellerini ver

nefesin dolsa içime nefesinle yaşasam.. tahminsiz, izahsız özledim seni kalp dudak

Son düzenleme:
O çapkın gülüşünle aklımı alıp gitme bi bilen olur...

O tatlı gülüşünle kalbimi çalıp gitme bi gören olur...

Bi duyan olur...

Sil gözünün yalnızlıklarını...
O an fısılda duvarlara adımı.
Bin bıçak var sırtımda,
Biniyle de adaşsın...

mehtap sadece ve sadece 1 bu kız mutfağa girer aşkına kek ve poğaça yapar sonrada misler gibi aşkına gider

kavuşuyoruz üstelik ben 1 hafta sonraya beklerken allah izin verirse geliyorum çok özledim çoook aşkım

içim aynen böyle

her geçen saniyede böyleyim

aramızdaki dağlara engellere bu moddayım

ben seni sadece 18 gün görmedim normalde 3 ay göremiyordum geçmeyen zamana bu moddayım

hattaha şu anda dalga geçiyorum

ahhh ahhh resmine bakarkende aynı buyum ben :98::98::98::98:

az kaldı geliyorummmm koşuyorum sana

ben sana gelirken sen vatanını koruyor olucaksın canım aşkım iyiki varsın ikimizde kavuşunca bayraklarımızı elimize alıcaz çocuklar gibi gezicez merak etme herşey vatan için seninle çok ama çok gurur duyuyorum bana yansıtmıyorsun hep vızıldayan ben oldum sen sıkıntını yansıtmadın ben seni aylarca okuldayken görmedim askerlik lüks geliyor 5 aycık ayrılığın 19 gününü tamamlıyoruz aşkım vee sana kavuşuyorum

aramızdaki yollara zamana inat hep berabermişiz gibi yanyana olduk seni özlerken daha çok sevdim daha çok aşık oldum ben seni uzaktaykende sevdim aşkım

mesafeler aşka engel değil seni hep bekliyor ve özlüyor olucağım aşkım her geçen gün kat kat artıyor herkes soruyor nasıl bitmez diye yahuu ben çocuğum içimde hop hop zıplıyor kalbim aşk aşk diye ben bağımlıyım sana aşk kölesiyim bu içimdeki sevda bitmez büyük konuşmaktan nefret ediyorum ama herkes gördü aşkımızın büyüklüğünü yolda teyzeler durdurdu ne kadar aşıksınız diye insanlar o minik gözlerimdeki ışığı gördü

herkese asi olan bu kız sana eğildi aşkım değerini her zaman bildin yanımda oldun bende sana geliyorum koşarak

Keşkelerin yeri yok artık gönlümde. Eyvallah deyip gitmesinide bilirim, ALLAH büyük deyip susmasınıda....

sahipsiz kaLıp tutuşunca etekLer..sahibiné dönér tüm köpekLer

Kalamar,midye,deniz börülcesi,rakı...Canım çekti ,yolla hadi...

Son düzenleme:
Geldiğinde bolca makyaj malzemesi getir lütfen.
Sabırsızlıkla bekliyorummm.

...

Sen benim hüzün yanımsın.
Sensizken anlamını yitirdiğim hayatımsın.
Bütün kelimelerime yüklediğim anlamsın.
“Sen” diye başlayıp da bitiremediğim üç noktamsın.
“Sen, sen ille de sen” diye durup durup nefes aldığımsın.
“Sen varsan ben varım” dedirtecek kadar kendimi hiçe saydığımsın.
Kaderi kaderime yazılsın diye her gün Yaratıcıya yalvardığımsın.
Aklımda, yüreğimde ve duamda olansın.
...
Keşke okusa , keşke bilse

Ruhun teslim olur ona, varligini hissettikce nefes alirsin, o nefesler sifa olur yaralarina..
Iste benimkisi böyle bir asktir hissettigim canina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…