mehtap sadece ve sadece 1 bu kız mutfağa girer aşkına kek ve poğaça yapar sonrada misler gibi aşkına gider
kavuşuyoruz üstelik ben 1 hafta sonraya beklerken allah izin verirse geliyorum çok özledim çoook aşkım
içim aynen böyle
her geçen saniyede böyleyim
aramızdaki dağlara engellere bu moddayım
ben seni sadece 18 gün görmedim normalde 3 ay göremiyordum geçmeyen zamana bu moddayım
hattaha şu anda dalga geçiyorum
ahhh ahhh resmine bakarkende aynı buyum ben :98::98::98::98:
az kaldı geliyorummmm koşuyorum sana
ben sana gelirken sen vatanını koruyor olucaksın canım aşkım iyiki varsın ikimizde kavuşunca bayraklarımızı elimize alıcaz çocuklar gibi gezicez merak etme herşey vatan için seninle çok ama çok gurur duyuyorum bana yansıtmıyorsun hep vızıldayan ben oldum sen sıkıntını yansıtmadın ben seni aylarca okuldayken görmedim askerlik lüks geliyor 5 aycık ayrılığın 19 gününü tamamlıyoruz aşkım vee sana kavuşuyorum
aramızdaki yollara zamana inat hep berabermişiz gibi yanyana olduk seni özlerken daha çok sevdim daha çok aşık oldum ben seni uzaktaykende sevdim aşkım
mesafeler aşka engel değil seni hep bekliyor ve özlüyor olucağım aşkım her geçen gün kat kat artıyor herkes soruyor nasıl bitmez diye yahuu ben çocuğum içimde hop hop zıplıyor kalbim aşk aşk diye ben bağımlıyım sana aşk kölesiyim bu içimdeki sevda bitmez büyük konuşmaktan nefret ediyorum ama herkes gördü aşkımızın büyüklüğünü yolda teyzeler durdurdu ne kadar aşıksınız diye insanlar o minik gözlerimdeki ışığı gördü
herkese asi olan bu kız sana eğildi aşkım değerini her zaman bildin yanımda oldun bende sana geliyorum koşarak