- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
okurken çok üzüldüm.ama nasip değilmiş de yoluna devam et bence..hiç takma üzülmeye değmiyo hiçbi şeysanırım artık çelişkili, inişli çıkışlı 6 yılın sonuna geldik.. Ben tekrar sıgaraya başladım.. Senden şerefli ve sadık bir dost :)
önümüzdeki cumartesi evleniyorsun..Biliyorum gözün arkada, pişmansın , konuşacak dertleşecek kimsen yok.. Damla damla , zerre zerre özlüyorsun beni,kendine dahi itiraf edemeden özlüyorsun..
Sen seçtin bu yolu..Sen bıraktın elimi..Çaresiz değildin..Cesaretsizdin..Korkaktın! Kaçtın gittin..
Şimdi ise boğuşuyorsun kabuslarla, bir zamanlar içini ferahlatan hayallerle.. Yanında bir başkası..Aklında ben..
Ya ben.. Gerçekten çokmu güçlüyüm sanıyorsun ? Gerçekten zararsız atlattım , unuttummu sanıyorsun ?? =))
Hayır.. Ve korkarım ki asla..
Ertelediğimiz hayallerin mezarlarını kazıyorum hala..Doğmamış bebeklerimizin.. Yaşanmamış sevinçlerimizin..Kıramadığım yumurtaların..
Sadece mutluluk diliyorum sana.. Hayatımızın içine ettiğine değer umarım. Çok mutlu olursun..Kızınada benim adımı koyda cuk otursun..
Ailenede selam çak benden.. Tanımaya bile fırsat vermeyen o sevimli anneciğin ve ablacığına..
Çok çok öpsünler gelinlerini benim yerime..
Ha ne demiş Tan ???
''Benim gibi olmayacak''
Ciao
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?