Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zavallı bir anne
Nasıl bir manzaraydı ooo

Son düzenleme:
Bugün benim doğum günüm ve yalnızım..Bunun için teşekkür ederim..

Kardeşin ile balık tutmaya gitmen için harika bir gün..Çok merak ediyorum senin aklına giren süper kardeşin yarın evlendiği zaman eşini herhangi normal bir günde yalnız bırakıp da seninle adım atabilcek mi..

bUGÜNÜ böyle yaşattığın için teşekkür ederim hayatım..

İçimde eksilen bir şeyler var artık..Giden bir şeyler..

sanırım artık çelişkili, inişli çıkışlı 6 yılın sonuna geldik.. Ben tekrar sıgaraya başladım.. Senden şerefli ve sadık bir dost :)

önümüzdeki cumartesi evleniyorsun..Biliyorum gözün arkada, pişmansın , konuşacak dertleşecek kimsen yok.. Damla damla , zerre zerre özlüyorsun beni,kendine dahi itiraf edemeden özlüyorsun..
Sen seçtin bu yolu..Sen bıraktın elimi..Çaresiz değildin..Cesaretsizdin..Korkaktın! Kaçtın gittin..

Şimdi ise boğuşuyorsun kabuslarla, bir zamanlar içini ferahlatan hayallerle.. Yanında bir başkası..Aklında ben..

Ya ben.. Gerçekten çokmu güçlüyüm sanıyorsun ? Gerçekten zararsız atlattım , unuttummu sanıyorsun ?? =))

Hayır.. Ve korkarım ki asla..

Ertelediğimiz hayallerin mezarlarını kazıyorum hala..Doğmamış bebeklerimizin.. Yaşanmamış sevinçlerimizin..Kıramadığım yumurtaların..

Sadece mutluluk diliyorum sana.. Hayatımızın içine ettiğine değer umarım. Çok mutlu olursun..Kızınada benim adımı koyda cuk otursun..

Ailenede selam çak benden.. Tanımaya bile fırsat vermeyen o sevimli anneciğin ve ablacığına..

Çok çok öpsünler gelinlerini benim yerime..

Ha ne demiş Tan ???

''Benim gibi olmayacak ''

Ciao

okurken çok üzüldüm.ama nasip değilmiş de yoluna devam et bence..hiç takma üzülmeye değmiyo hiçbi şey

Evliliği hayatınızın merkezi olarak görmekten vazgeçsen?
Tamam en güzel sensin, romeo-juliet aşkınız var, eviniz hali hazırda duruyor, herşeyiniz mükemmel.
Ama sahtelik kokuyorsun balım söylemedi deme...

keşşkee okusan burayı o mal kafan okusa bu yazıyı. kendini ne sanıyosun sen gerizekalı. sen kimsin ki meydan okuyosun öyle. 2.öğretimmiş 1.öğretimleri derse almazmışmış. hadi bakalım bi okul başlasında sen gör kim giriyo kim girmiyo o derslere. öküz.

Bir buket gül..Teşekkür ederim gerçekten güzeller..Ama yine de bütün günü seninle geçirmeyi tercih ederdim..Senin tercihlerin farklı olmasa idi iyi olacaktı..Neyseeeeeeeeeeeeeeeeee

“Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
“Sen” oldum annem bak!..
“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani “köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o
engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
“Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; “Ben!” derken, artık; “O”, “illâ O!” demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..
Olduk, gördük, bildik

Canım annemmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni çooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gözünüz doysun be gözünüz! Para içinde yüzüyosunuz hala neyin peşindesiniz? Mezarınıza da toprak değil dolar, euro falan örteriz. Nefret etmeye başladım sizden.

Biz bu konuyu çözemezsek sonumuz iyi değil,bak söylüyorum...

Aradı-arayacak , geldi-gelecek diye beklerken "öldün-öleceksin" haberin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…