Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gönlümün sahibi, ne dersin tut elimi çatlatalım şunları
bendeki yerin öyle derin ki, hiç kimse umrumda değil.
sen bana, her şeyden geriye kalan en güzel hediyesin

Laf sokmak, zeki olduğunuzu değil sinsi ama gerçekleri söyleyebilecek cesaretinizin olmadığını gösterir..

Rüyamda görsem seni bu gece..
Çok ayrı kaldık biz bence, kaç hafta oldu.
Şu sınavım bi geçse de artık görsem yüzünü.

Son düzenleme:
Yan gece gündüz yan, milim milim yan,
İnim inim inle aşkımdan, haline yan...

Sen var ya sen!
Gerizekalı iş arkadaşım!
Beyinsizin önde gideni, mal!
Çok yakın bi zamanda senden kurtuluyorum Allahın izniyle:116: Benimle bi daha sakın ağız dalaşına girme sakın. Hoş "bidaha" diye bişey olmıcak artık

Unuttun galiba yaşadığın o zor günleri.... Yardımcı olacağın yerde kaçıyorsun ..

Canım Ata'm seni çok seviyorum ben...
30 Ağustos'umuz başta sen olmak üzere tüm Türkiye Cumhuriyeti'ne kutlu olsun bitanecik Ata'm...

benim aşkıma layık olamadın sen.nankörlük edip üzdün beni.şimdi bensiz kal belki anlarsın bigün değerimi!ama gün gelecek seni içimden tamamen söküp attığımda anlayıp anlamaman umrumda bile olmayacak...başardın sayende hayattan aşktan nefret eder oldum.bigün karşıma çıkacaksan illa, şu soruma cevap ver sadece.Kim tuttu seni?

Allahım ben elimden geleni yaptım,
Elimden gelmeyenler için
Ellerimi Sana açtım........

denizlere bıraksan beni okyanuslara karışsam, balık olur yine de dönerdim sana. şimdi ben bir damla gözyaşımda boğuluyorum. yokluğundan..

aşk soslu böğürtlenimmmm

akşam olsun artık yaaa çalışmam lazım ama akşam senle nereye gitsek napsak diye dusunuyorum...

çok saçmalıyosun artık inan sadece gülüyorum sanmaki üzülüyorum.. gülüyorum sana sadece gülüyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…