Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seninle ara sıra da olsa konuşuyorsam geçmişi unutup seni affettiğimden değil...

Sadece seni Allaha havale ettiğimden.....

Zafer kazandığını mı sanmıştın yoksa .........:44: :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
bak aylar geçti unutamadım ihanetini..
kendime mi acıyayım sana mı acıyayım bilmiyorum..
sana güvenmek çok çok zor artık hatta hiç olmayacak birşey..
imkansız...
vazgeçtim senden.. pes ettim.
nasıl bukadar kör olabildim ben
nasıl sana güvenip seni serbest bıraktım.
benim suçummu senin mi hala bilmiyorum..
içimden hiç gitmeyen bir acıyla yaşıyorum..
yanlız kalmayı seven ben.
şimdi hiç yanlız kalamıyorum aklıma gelir diye..
sana olan aşkım bittimi bitmedimi onu bile bilmiyorum
ama bildiğim bir şey varsa hiç unutamıyacağım acılar bıraktığın bende

Hımmm...
Dayanamıyorum yine sana,hasret mi öldürecek beni yoksa sevdan mı?
Henüz 24 saat dolmadan kollarına koşacağım ben!

Offf biktim seni ozlemekten de, sevmekten de, aci cekmekten de.. bkunda boncuk mu buldum senin anlamadim ki. hayret binsey ya! ipini salip gondersem gonul razi gelmez, boyle arkadas ayagi ... ayagi takilmakta beni cildirtiyo. napiyoruz oglum biz? Gel iste, bana dayanamadigini biliyorum. Cokta umrumdaydi ilerde evlenir miyiz, sozlenir miyiz. Hic biri olmasin bugun yanimda ol ne var yani? Gunu yasayamiyor musun sen? Hay, micayim senin mantikli gelecek planlarina emi? senin yuzunden agzimi da bozar oldum. Bir gece gel kal yanimda da gonlum dinlensin be!

Sabahtan beri sen ve ben olmaz diye düşünüyorum.
Aniden geldi bu düşünce ve malesef gitmek bilmiyor.
Oysa her şey bitti ve ben senin için seve seve hazırlanacaktım bugünden sonra. (
Çok çok umutsuzum bugün. Hiçbir şekilde oluru var diye kuramıyorum kafamda.
Umarım tek sebep regldir. :/
Yoksa bu duygum her şeyi allak bullak edecek.
Görüşmemiz ertelendikçe ertelenecek ve belki de kapanıp gidecek tamamen.

O gidenler ;
'sen iyi bir insansın' diyordu.
Ve hiç biride aslında 'iyi insan' sevmiyordu...............

Sevgilim

[video=youtube;zVOaKYYBA08]http://www.youtube.com/watch?v=zVOaKYYBA08[/video]

Son düzenleme:
boşluktan sürekli sana sarıyorum oluru yok biliyorum. şuan isyanlardayım ama o zamanlar değildim. şimdi hayırlısı bu, biliyorum. benim acilen uğraşa ihtiyacım var yoksa hata yapacağım. çıkıp gider misin aklımdan lütfen?

Ne isterdim biliyor musun?
Su kapidan bir kere daha iceri girmeni gormek isterdim. Bana bakmani, gozlerinin gozlerime degmesini isterdim. Sarilmak isterdim sana tekrar aylar sonra... Kokunu icime cekmek isterdim..

Bu kadar. Sonra git.. Ama izin ver son kez sarilayim sana. hissedeyim kollarini etrafimda. Yalandan da olsa yine birlikteymisiz gibi hissedeyim 1 saniyeligine bile olsa. Hic ayrilmamisiz ve ben ugruna hic aglamamisim gibi olsa.

Ben seni cok seviyorum. Bu nasil zor bisey boyle tahmin bile edemezsin. Her gece sana asik biri olarak giriyorum o bombos, buz gibi yataga. her sabah bitti artik diye uyaniyorum. gun icinde sana asik oluyorum.

Ne olur bu hikaye boyle bitmesin! Boyle sacma bir son olamaz! Kalbimi dinle, o sana benim adimi soyleyecek! bana gel! yalnizca gel!

Bana döktürmüş olduğun tüm gözyaşlarımı gün gelecek ben sana döktürteceğim.
Nasıl mı?Ektiğini Biçeceksin..
Sen elma ektin Armut toplayamıyacaksın..Üzgünüm bu tabiatın kanunularına aykırı..
O gün geldiğinde bu mesajımı burda bulup,tekrardan okuyana kadar........Bye
Voayniiii

Bana döktürmüş olduğun tüm gözyaşlarımı gün gelecek ben sana döktürteceğim.
Nasıl mı?Ektiğini Biçeceksin..
Sen elma ektin Armut toplayamıyacaksın..Üzgünüm bu tabiatın kanunlarına aykırı..
O gün geldiğinde bu mesajımı bur da bulup,tekrardan okuyana kadar........Bye
Voayniiii

Bence bu bana bi işaret. Seni bi daha görmemem gerektiğine dair bir işaret.
Yoksa neden bugün yaşadığım çok güzel gelişmelere rağmen bu kadar kötü olabilirim ki... :44:

Sanırım elim telefona gitmeyecek bir daha.
Aramam seni. Yok.

Ey burnu kanasa hemen kadere küsüp yüzünü ekşiten!
Gülden hiç ders almıyor musun?
Bütün yaprakları tek tek yolsan gül yine de gülmekten vazgeçmez.
Hale razı oluş şükürdür.
Gül de daimi bir şükür makamındadır.
Hem bilmez misin ki başına gelen sıkıntılar aslında daha büyük bir sıkıntıya set olur da başındaki belayı def ederler.
O halde yüzün gülsün.

bence beni yemelisin şuan en az sabah senii kaldırırken olduğumm kadar sevimliyiiimm:101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…